Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim 3 éve válnak, borzalmasan gyűlölöm őket, tönkretesznek lelkileg, ölni tudnék. Mit tegyek?
Nem "ezt tűzte ki életcélul", viszont felelőtlen és nemtörődöm.
Végig sem gondolják a szülők, hogy mekkora kárt okoznak ezzel a gyerekeik lelkében. Egyet tudok tanácsolni, tanulj belőle. Tudod: ami nem pusztít el, az megerősít!
Hát, öregem, nem irigyellek!!! Nagyszülő? Eléggé tré emberek lehetnek a szüleid. Én elvált apa vagyok, nem iszok, próbálom nem keseríteni senki életét, bár erre nincs is sajnos lehetőségem...
Nem is értem hogy lehet ilyet csinálni. Bár egy alkesztől sokat nem lehet elvárni.
Azt hiszem nem tudok okosat mondani, próbálj tanulni, koncentrálj arra - ja, persze jó duma..., tudom - és semmiképpen se vegyél a szüleidről ebben a témában példát.... Hajrá, szurkolok neked meg a tesódnak!!! Ti tartsatok össze...
Mi történt veled azóta? változott valami?
Aggódok érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!