Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkretesznek az érzéseim?

Tönkretesznek az érzéseim?

Figyelt kérdés

fizikailag és idegileg is teljesen kikészültem. Igazándiból évek óta részemről tartó viszonzatlan szerelemről van szó ,és pár napja elhatároztam h megszakítok vele minden esetleges kapcsolatot. Azóta lázas vagyok fáj a gyomrom torok gyulladásom is kijött (valamiért pszichésen nagyon könnyen begyullad ) és zokogok már 2 napja kisebb megszakításokkal .

Mivel senki iránt nem éreztem így azóta sem ,ezért néha az öngyilkosság gondolata is megfordul a fejemben ,mert hosszú évek teltek el és nem tudtam kialakítani egy normális párkapcsolatot sem . És már az esélyét sem látom . Valami olyan érzés lehet ez mintha egy drogosnak azt mondanák h de a kockacukor is finom ,miért nem elégszel meg vele . és sajnos azért mert már tudom milyen a másik oldal ,milyen az az érzés .. :(:(

Nem tudom hogy éljek így tovább ..

2011. aug. 4. 20:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Szívből sajnállak, de az öngyilkosság nem megoldás. Nagyon sokan szeretnének élni, nem dobhatod el csak úgy az életed.

Figyelj nekem is szerelmi problémám van ami ugyanúgy megoldatlan ahogyan a tiéd. Szörnyű érzés és nagyon hosszú is mert nekünk sincs jövőnk együtt. Ha gondolod én szívesen beszélgetek veled és el is mesélem az én történetemet.

2011. aug. 4. 20:11
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy nem találkozol vele, de próbálj meg ismerkedni, mert ha lesz egy normális kapcsolatod, nem fogod kockacukornak érezni, mert kapsz egy olyan dolgot ami igazi.
2011. aug. 4. 20:12
 3/24 anonim ***** válasza:
95%
Volt valaha is köztetek valami? Mert ha nem, akkor itt szó nincs szerelemről, csak vágyról. A beteljesületlen vágy pedig sokkal könnyebben gyógyul, mint egy szerelmi csalódás.
2011. aug. 4. 20:16
 4/24 A kérdező kommentje:

kapcsolat nemvolt, csak egy rövid idő amit 'együtt töltöttünk',de nem szeretett, nem is tudom miért van ez még bennem. ez a dolog hosszú évek óta bennem él, és ha vágy is egyenlőre nem tudok kigyógyulni belőle. :(

a legszörnyebb hogy valami olyan mézesmadzagot húzott el akkor az élet előttem -amit 5 óta , -azóta sem tapasztaltam ..

Sokszor elgondolkodtam h néhány nap csodáért -földi mennyországért éveket kell szenvedni ?! ennyi jár az embernek ? vagy megalkuvások tömege ?

:( nem tudom ..

2011. aug. 4. 20:29
 5/24 A kérdező kommentje:
első neked hova tudok írni ? szívesen beszélgetnék veled .
2011. aug. 4. 20:30
 6/24 anonim válasza:
Ismerős érzés. Párkapcsolatban élek, szeretem a páromat, de az a bizonyos nagy Ő, más az életemben. Fél éves kapcsolat után szakítottunk, én még mindig álmodom vele, pedig elköltözött, ritkán beszélünk. Már 2 éve vége,de még mindig sajog a szívem, ha eszembe jut. De rájöttem, hogy nem belé vagyok szerelmes, hanem egy álomképbe, amit már csak kivetítek rá.Nagyon szar átérzem a helyzetedet. Nekem a barátok és az önmegismerés segített sokat, hogy egyáltalán túl éljem
2011. aug. 4. 20:40
 7/24 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorú leszek mikor ilyesmit olvasok, mert velem ugyan ez történt, csak én voltam a másik oldalon, én voltam az aki elhúzta előtte a mézes madzagot...annyiszor szerettem volna írni neki és bocsánatot kérni, de már úgyis elege van belőlem :( nagyon rossz belegondolni, hogy ilyen fájdalmat okozhattam neki mint amit te ide leírtál. Én azt mondom legyél sokat a barátaiddal, próbálj kikapcsolódni, egyszer majd jobb lesz. Erre sajna nincs konkrét recept.
2011. aug. 4. 20:40
 8/24 anonim válasza:

Az előző vagyok.

Nekem hajhullás, pattanások voltak a tüneteim, az alvásképtelenség mellett.

2011. aug. 4. 20:44
 9/24 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

Teljesen megértelek, volt egy nagyon hasonló szituáció az életemben, de szerncsére túl tudtam tenni magam rajta. Nagyon sok éve volt. Nem mondom, hogy könnyű volt, azt sem, hogy már nem jut eszembe, sőt még álmodni is szoktam vele, de az idő tényleg sokmindent megold.

Ha kicsit többet elárulnál magadról (kor/nem), rájönnék, hogy érdemes-e megosztanom veled a történetemet, ami nagyon tanulságos és lehet, hogy erőt is merítenél belőle.

2011. aug. 4. 20:44
 10/24 A kérdező kommentje:

örülnék ha leírnád a történeted akár ide,szerintem ahogy olvastam többen is meríthetnénk belőle.

Amúgy 27 leszek,és 22 voltam akkor. Sajnos már kinőttem abból a korból amikor ez megengedett lenne,és ezért is esem egyre jobban kétségbe mert közeledem a 30hoz erősen ..

nekem az idő meg egyéb praktikák (pszichodráma,pszichológus ) sem segítettek . Talán ez az elhatározás ,hogy megtettem h ne tudjon rólam semmit ,és ne is tudjon kapcsolatba lépni velem, ez ..még ha most rémes is ..remélem ..nagyon remélem segít .Csak a gyomorfájást ,meg a lázat éljem túl,nem akarok kh-ban kikötni ..

2011. aug. 4. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!