Tönkretesznek az érzéseim?
fizikailag és idegileg is teljesen kikészültem. Igazándiból évek óta részemről tartó viszonzatlan szerelemről van szó ,és pár napja elhatároztam h megszakítok vele minden esetleges kapcsolatot. Azóta lázas vagyok fáj a gyomrom torok gyulladásom is kijött (valamiért pszichésen nagyon könnyen begyullad ) és zokogok már 2 napja kisebb megszakításokkal .
Mivel senki iránt nem éreztem így azóta sem ,ezért néha az öngyilkosság gondolata is megfordul a fejemben ,mert hosszú évek teltek el és nem tudtam kialakítani egy normális párkapcsolatot sem . És már az esélyét sem látom . Valami olyan érzés lehet ez mintha egy drogosnak azt mondanák h de a kockacukor is finom ,miért nem elégszel meg vele . és sajnos azért mert már tudom milyen a másik oldal ,milyen az az érzés .. :(:(
Nem tudom hogy éljek így tovább ..
Egy igazi visszonzott szerelem ezerszer jobb érzés és te szakitotál vele erre nyilván okod volt.
A világ tele van magányos emberekkel keres egyet emlékezni se fogsz rá.
20:40 -es válaszoló !
Mégis mi fordította meg benned a dolgot ? miért nem volt jó akkor és miért kellene most ?
ttimeea
nekem nagyon sokat jelent hogy ennyien írtok írtatok ,és biztos h ez is hozzásegít ahhoz h könnyebb legyen ,megoldani nekem kell és ehhez tettem meg azt az első legfontosabb lépést amitől napok óta beteg vagyok fizikailag is.de megtettem .
Viszont érdekelnek más emberek történetei mert ebből tudok meríteni .
És nem a remény miatt -hanem őszinte kíváncsiságból - érdekel annak a fiúnak a gondolata érzése aki elhúzta azt a 'mézest' annak idején ,mert úgy érzem ebből is tanulhatok .megláthatom kicsit a másik oldat ..
remélem írtok még..
Én vagyok a 20:40-es és az előző is.
Én kiléptem az akkori párkapcsolatomból miatta, nála bonyolultabb volt a dolog és maradt az akkori párja mellett. Fél évig ment a huza-vona, mind2en megsínylettük, Ő időt kért, nem adtam, ha valakinek fél év nem elég a döntésre, akkor már mindegy.
Még mindig keres néha (állítólag élete nagy szerelme voltam és nem múlt el a dolog részéről), és még mindig megdobban a szívem 1-1 zenére, helyre, hasonló alakra.
Mivel nem éltem meg vele nagyon sok dolgot, ezért elképzelem, hogy milyen lenne vele, összehasonlítom, hogy milyen a mostani párommal és mindig a Nagy szerelmem nyer. De mivel elképzelés, ezért az Ő szerepét úgy alakítom, hogy számomra tökéletes legyen, és ilyen nincs.
Kb 25 eve, 12 evesen nekem is volt egy ilyen viszonzatlan "kapcsolatom"/vagyam vagy hogy is nevezhetö. Ugy ereztem, hogy ö is "szeret" es ugyanazt erzi, mint en, de semmi önbizalmam sem volt, nevetsegesnek ereztem magam, majd a fiu baratnöje terhes lett es innentöl egyertelmü lett, hogy nem volt lehetseges a kapcsolatunk. Allandoan menekültem elöle es az erzelmeim elöl, a közelmultig szinte naponta eszembe jutott vagy jut meg most is...
Ma csaladom van, de meg ma is tul gyakran eszembe jut, pedig akikkel megvalosult a kapcsolatom, azok nem hagytak semmifele nyomot bennem. Mintha valami lathatatlan szal kötne össze bennünket.
Ezert az eddigiek javaslatokkal szemben inkabb azt javaslom, hogy menjel bele, ismerd meg! Mert amig nem ismered, ö a tökeletes, es akar örökre is az maradhat (?). De lehet, hogy megismered egy olyan tulajdonsagat, ami nem olyan vonzo, mindenesetre egy EMBERT es nem egy idealt fogsz megismerni. Szerintem jobban el tudnam fogadni, ha ezek utan szakadna meg a kapcsolatom valakivel, megha ö is hagyna el, mintha almokat szövögetek es örökke idealisnak latom.
Két 20.40-e válaszoló volt:) Én a második vagyok, nem tudom, hogy rám gondoltál-e, de leírom az én történetemet.
Barátok voltunk ezzel a fiúval eleinte csak. Nekem közben lett párkapcsolatom. Aztán a párkapcsolatomban problémák léptek fel és ekkor kezdtünk jobban összemelegedni a másik fiúval akivel eredetileg csak barátok voltunk... Jó volt vele beszélgetni kiönteni neki a szívemet. Többet kezdtünk érezni egymás iránt, mint szabadott volna. Elhitettem vele, hogy elhagyom a barátom és együtt lehetünk. Beleélte magát, de mégsem úgy cselekedtem ahogy megígértem, a barátommal maradtam és őt becsaptam. Kértem, hogy maradjunk jóban, nem akartam elveszíteni, de ő elhordott engem mindennek, amit teljesen megértek, és azóta már barátok sem vagyunk, ami nekem nagyon fáj, igazából nem tudom melyik a helyes döntés, ki tudja vele milyen lett volna... a bocsánatkérés azért lenne nekem megváltás mert nagyon fáj, hogy így megbántottam, mert ő egy fantasztikus ember, nem érdemelte ezt, nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá. 21/L
A mezesmadzagos "tünet" nalam is hirtelen, magas, 4o fokos laz volt.
Önismeret, spriritualis oldalak nekem is segitettek.Igy igaz, közben irtak, hogy egy alomkep ez, amiket hozzafüzünk, mert ö valojaban nem (biztos, hogy) olyan. Ebben a földi eletünkben van bennünk egy kep az idealisrol, ezt mind hozza kapcsoljuk. Ö a masik felünk, hozza kapcsoljuk azokat a tulajdonsagokat, ami kiegeszit minket, csak vele vagyunk egy tökeletes par (ezt a kepet kepzeljük hozza), pedig mindezt valahol önmagunkban kell megtalalnunk.
21:28
21:28 válaszoló!
Pont ugyan így érzek :
'Mintha valami láthatatlan szál kötne össze bennünket.'
Pedig azt el kell mondanom ,nem ismerem őt,mert nem hagyta .
Valószínűleg azért mert nem érdekeltem annyira ..-de volt néhány olyan közösen megélt mozzanat ,amit mintha belém égettek volna .Pl: Megzavartam őt .Vagyis tényleg voltak pillanatok amikor érzetem h szeret a lényegi részünk -lelkünk találkozott . Ahogy leírom nevetséges tudom .olyan csipkerózsikás. Pedig ahogy benne voltam éreztem valóságos volt. áhh mind1 .:(
Szóval nem akart megismerni, és valószínűleg azóta is van egy egész udvartartása, szóval hiányérzete nem lesz .ne is legyen.
hm..- ami utálatos ,és ami megbocsáthatatlan még. Én ha tudtam h valakit nem szeretek ,nem érzek iránta semmit megmondtam ,nem írogattam neki h szerelmem blabla .. -én megmondtam ,megmondom mert ez a korrekt .
Ő viszont mindig a legjobbkor tudott feltűnni,ilyen szeretlek szöveggekkel ..-ezt igazán utáltam ,sosem könnyítette meg a helyzetem ..
21:40
Nálad a pont, én nem tudtam ilyen tökéletesen megfogalmazni.
Na nálam is képes visszatérni, már azokat a zenéket hallgatom, amiket együtt hallgattunk, mintha tegnap lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!