Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartásban hogy egyezzünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartásban hogy egyezzünk meg?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem,hogy egy 1,2 ft-os nettó fizetésből mekkora összegben állapodjunk meg gyerektartás ügyében?

Gyermrkeim apja 100-120 000 ft-ot mondott úgy ,hogy van 700 000 ft havi kiadás hitellel együtt és ő fizeti egyenlőre az én és két gyermekünk lakhatását,kajáját?

Keresek magamra,családi pótlékból fizetem a sulis ovis ebédet és úszást.

Reális összeg a felajánlott?Köszönöm!

2018. jan. 24. 08:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedved 2-es!

Köszönöm,hogy rám szánod az idődet.

Esetleg ha javasolhatom(ha már ilyen tapasztalt és jártas vagy válás/gyerektartás ügyben)indíts egy másik topikot,aminek a te kérdésed a lényege.

Köszönöm a többieknek,akik valóban a lényegre koncentráltak !

Vérpezsdítő,hogy szinte minden kérdésnél beküszik e

2018. jan. 25. 10:28
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es!

Köszönöm ,hogy jelen vagy!

Igen,egyet kell értsek,tényleg csekély szövegértési képességgel rendelkezel.Ha estleg van időd és türelmed fuss neki párszor,hátha én kapok választ a kérdésemre tőled és nem te kérdezel.Vagy esetleg használd ki ezt a fantasztikus lehetőséget és indíts topikot,mert a kérdezés jól megy.

Szép napot!

2018. jan. 25. 10:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom hogy nem sikerült olyan választ adnom ami cirógatja a lelkedet és nem az a lényege hogy "szegény anyuka mi mindent megtesz, mégis csak ennyi pénzbeli elismerést kap."

Félreértés ne essen, elismerem hogy az anyák jelentős százaléka olyan erőfeszítéseket tesz a gyerekéért, amire sok férfi nem hajlandó, vagy nem is lenne képes. Tényleg le a kalappal az igazi anyák előtt! Csodálom őket! Ők meg csodáljanak engem ha képes vagyok a család anyagi működéséhez, bizonyos életszínvonal tartásához szükséges pénzt előteremtenem.

De itt most gyerektartás összege volt a kérdés.

Persze, bele lehet menni a témába, szinte egymás torkának lehetne esni azokon a vitákon hogy ki éjszakázik a gyerekkel, ki látja el, ezt pénzben hogyan lehet kifejezni (ami nálad pl. 800ezer Ft/hó), és ezt kinek kell megfizetni, meg kell-e egyáltalán fizetni pénzben a gondoskodást stb. Komolyan, vérre menő vitákat lehetne ebből kreálni.

Ráadásul ott van a másik fél is, akinek ilyen alapon szintén lennének érvei, pénzben kifejezhető tettei.

Na most, bíróság legyen a talpán aki ilyen mélységekben bármi korrekt itéletet tud hozni.

Ezért a lényeg, hogy ti meg tudjatok állapodni egy összegben.

Hogy reális-e a 120 ezer Ft?

Szerintem reális és korrekt.

Mások szerint kevés, megint mások szerint bőven sok.

Válaszoltam a kérdésedre, ismét.

2018. jan. 25. 11:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok valaki tudná segíteni? Ha lesz a férfinak meg egy gyereke válás után akkor ugyanannyi gyerektartast kell fizetnie vagy csökkentik???
2018. jan. 25. 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Érdemi tanács: az anyagiakban sosem szabad elfogadni a felajánlott összeget. Ehhez kell egy nagyon jó ügyvéd és mindent ki kell a másikból szedni amit csak lehet. Meg kell nézni van-e még máshol bankszámlája stb stb. Ne legyél szívbajos. Nagyon rossz ötletet mondtál.
2018. jan. 28. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!