Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem itt hagy két pici gyerekkel, lakáshitellel. A gyerektartásban meg tudunk egyezni, de a hitelt egyedül nem tudom fizetni. Kérhetem, hogy fizesse meg a lakáshitel felét, ha papíron Ő adóstársam? Ezt hol kell, vagy hol rögzítik?
Ha te vetted fel a hitelt, akkor a bank csak tőled fogja követelni. Ha nem fizetsz,és felmondja a hitelt,akkor kérik a férjedtől is. (Tapasztalat)
Erről a bíróságon a vagyonmegosztáskor kell megállapodnotok.
"a hitelt egyedül nem tudom fizetni. "
Mi áll a papíron, miylne szerződést kötöttetek a bankkal, ki vette fel a hitelt?
Mire vettétek fel a hitelt?
Kié a lakás?
Te maradsz a lakásban, és ő elköltözik, vagy hogy?
Nem kell kérni, a bíróság ki fogja mondani, hogy fizetnie kell.
Ha most nem teszi, akkor utólag kell bepótolnia. Sose fogom megérteni, hogy aki lelép, az miért hiszi, hogy csak mert nincs megelégedve az életével, attól joga van szarban hagyni a másikat?
Nem állok senki mellé, de a hitelt ketten vették fel és attól mert a szerelem elmúlt, attól még nem kéne a saját gyerekeit a szakadékba lökni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!