Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek ebben az esetben? Az exemrol kiderult hogy sokszor megcsalt a hazassagunk alatt. Valas utan mar volt is azonnal baratnoje.
Figyelt kérdés
Aztan azt a not eldobta mert nem engedtem a no miatt oda a gyerekeket mert olyan colt a no. Aztan az exem kitalalta hogy o vallalja a lakast fizetbi mert hiteles irassam ra. En hulye belegyeztem mert 3 gyerek mellett nem tudtam volna fizetbi a hitelt. Az otp -ben derült ki hogy szépen behúzott a csőbe!!!! Én aláírtam a papirt hogy az övé lehet a ház. De. A hitel fele a nevemen maradt!!!!! Jol megszívatott. És most az új ku rvaja már ott lakik ráadásul vemhes. Ha valami lesz en még fizethetem a hitelt. Nost lesz az esküvőjük. Még tudom valahogy ezt akadályozni? Nem vagyok hajlandó más kurv a miatt fizetni!!!! Mit tehetnek? Nagyonfontos lenne. 2 nap múlva esküvő.....2018. jan. 9. 17:17
11/17 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így jártál, szerintem már semmit nem tehetsz.De ügyvédet kellene megkérdezniAbban igazuk van a többieknek, hogy ezzel a stílussal csak ellenszenvet fogsz kiváltani.De megértem a dühödet, hiszen csúnyán átvert az exed.
12/17 A kérdező kommentje:
11 és. Nyugodtan asd el magad. Nem véletlen írtam így ahogy. Különben nem engedte volna kiírni a válaszomat. De rad nagyon elférne egy értelmezési szótár és pár szövegértelmezési tanóra te ostoba liba. Mint megírtam Én már rég férjhez mentem és csodálatos férjem van. Boldogan élünk a gyerekeimmel. Abban még nagyon nincs igazad hogy az lakik ott aki akar! Ugyanis éjjel utána jártam a dolgoknak. Irtam 2 jogásznak akik reggelre adtak is választ. Ok normális emberek nem taj parasutok mint az itt válaszolok. Kivéve a tisztelet aki normálisan Irt! Most már én is nyugodtan aludhatok. Mert még van a megoldás. És ide soha többet nem írok ennyi undormany ember közé. 11 és. Neked pedig további jó irigykedést. Sut az írásodból. Jah. És azt is megírtam hogy külföldön élek. Szval. Te nyafogj tovabb nyugodtan akinek akarsz. Aztán ha tudsz ezek után amit irtam nézz tükörbe. És hol köpd szemkozt magad! Kb ennyit ersz a szemembe...
2018. jan. 10. 14:54
13/17 A kérdező kommentje:
11 és. Nyugodtan asd el magad. Nem véletlen írtam így ahogy. Különben nem engedte volna kiírni a válaszomat. De rad nagyon elférne egy értelmezési szótár és pár szövegértelmezési tanóra te ostoba liba. Mint megírtam Én már rég férjhez mentem és csodálatos férjem van. Boldogan élünk a gyerekeimmel. Abban még nagyon nincs igazad hogy az lakik ott aki akar! Ugyanis éjjel utána jártam a dolgoknak. Irtam 2 jogásznak akik reggelre adtak is választ. Ok normális emberek nem taj parasutok mint az itt válaszolok. Kivéve a tisztelet aki normálisan Irt! Most már én is nyugodtan aludhatok. Mert még van a megoldás. És ide soha többet nem írok ennyi undormany ember közé. 11 és. Neked pedig további jó irigykedést. Süt az írásodból. Jah. És azt is megírtam hogy külföldön élek. Szval. Te nyafogj tovabb nyugodtan akinek akarsz. Aztán ha tudsz ezek után amit irtal nézz tükörbe. És jol köpd szemkozt magad! Kb ennyit ersz a szemembe...
2018. jan. 10. 14:55
14/17 anonim válasza:
Lol de nyomorék vagy. Én is férjnél vagyok képzeld, csak velem nem történnek ilyenek mert előbb gondolkozom mielőtt széthagyom a lábam akárkinek,és aláírok olvasás nélkül akármit. :D
15/17 anonim válasza:
Rólam süt az irigykedés? :D Csak mert ilyet mondasz, attól még az igaz nem lesz, te boldogtalan :D
16/17 anonim válasza:
Szerintem rám írta :D De igen, akárkire is,biztos ilyen gondokat akarnak és irigykednek rá, mint neked van.Igen, minden este telesírom a párnám amin a férjemmel ketten alszunk összebújva, a saját házunkban,amit együtt építettünk nem hitelből, miközben a másik szobában alszik a két gyerekünk.
17/17 anonim válasza:
11-es vagyok, azaz ma 08.47-es.Ezt komolyan nekem szántad???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!