Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz már vége?
Figyelt kérdés
Május közepén végre első fokon pert nyertem gyermekelhelyezés ügyben. Nagyon hosszú perem volt és sajnos nagyon nehéz is. A férjem természetesen nem nyugszik bele a "végeredménybe", mivel nagyon rosszul jött ki belőle (magas perköltség, gyerektartás stb...)A határozat felolvasása után azonnal fellebbeztek az ügyvédjével. Azóta már eltelt 3 hét és még mindig nem tudom mikor lesz vége ennek az egésznek. Sajnos közös tulajdonú a lakásunk, még mindig együtt élünk. Addig nem akarok lépni, amíg nincs a kezemben a jogerős határozat, viszont jön a nyári szünet. A férjem ugyan két hete bejelentette,hogy "nem megy tovább", de a fellebbezést még nem mondta vissza. Most nem tudom mi van, mert azt az információt kaptam, hogy ha az ítélet kihirdetése után azonnal fellebbeznek, akkor az automatikusan felkerül másodfokra és nem kell megvárni a szokásos 15 napot. Akkor ez most hogy is van? Kb. mikorra várhatom a végét?Kérem csak az válaszoljon, aki már volt ilyen helyzetben, vagy az aki jogilag is ért hozzá.2010. jún. 4. 09:38
11/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ezen kár vitatkozni. Vannak ilyen apák és anyák és vannak olyanok is.Én egyetértek mindenkivel. Nekem az a lényeg hogy ha felteszek egy kérdést akkor arra kapjak választ és ne rajtam töltsétek ki a felháborodásotokat! Biztos tett fel olyan kérdést is valaki akinek ezeket mind leírhatjátok! Köszönöm! Egyébként úton van az ítélet és kézhezvételtől számított 15 napig izgulhatok hogy nem fellebbezzen. Szép napot mindenkinek!
2010. jún. 9. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!