Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nincs rám szüksége a férjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs rám szüksége a férjemnek, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Építettünk egy házat,közben terhes is voltam,sokat veszekedtünk,ami valahogy itt"ragadt".Férjem robotol egésznap,én itthon a gyerekkel/ 3gyerek van/. Sokat vitatkozunk,sokszor én kezdeményezem,bosszant hogy egyedül vagyok és rendkívül elkeserítő a négy fal! 19 év alatt soha nem voltunk sehol kettesben,nem járunk szórakozni...tegnap megkaptam hogy nincs szüksége rám,1hónap alatt 2x! Bántottam én is őt de ilyet soha nem mondanák,ennyi év után is szerelmes vagyok belé,nagyon hiányzik ha nincs itthon és odáig jutottunk hogy a gyerekeken csattant a mi vitánk.Ő mellette lettem nő,vele érzem jól magam,de mostanában valami nem jó,nem olyan mint régen,vajon nem szeret már vagy már "csak" szeret? Mit tehetnék?
2010. máj. 31. 13:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
38%
Amikor épp otthon van, szaladj le a boltba és ne menj vissza legalább három napig. Akkor talán rádöbben, szüksége van-e még rád.
2010. máj. 31. 13:30
 12/34 A kérdező kommentje:
13:20-as! Sajnálom hogy ilyen tapasztalat miatt tudsz ,tanácsot adni,de megfogott a válaszod,valóban keveset kommunikálunk mostanában.Ő hazajön,eszik,tv-zik,alszik,hétvégén is külön vagyunk .én bent főzök,takarítok stb...ő kint a gyerekekkel vagy egyedül,szóval nem sokat van "helyzet" arra hogy BESZÉLGESSÜNK,de a párom sajna nem is nagy beszélgetős azért ez is sok problémát okoz köztünk,vagy csak nekem...
2010. máj. 31. 13:33
 13/34 anonim ***** válasza:
52%
szerintem le kéne vele ülnöd megbeszélni a dolgot, elmondani neki, h a "beszólása" iszonyatosan szíven talált és szeretnéd megoldani a problémáitokat, de ehhez ő is kellene.....megkérdezném h akarja e menteni a dolgot v esetleg már úgy gondolja h nem működik! Lényeg h ne vádaskodj, meg ilyenek, maradj higgadt és hozd a tudtára, h mennyire szereted. Meg lehet oldani h kettesben maradjatok, minden helyzetben, ha mindkét fél nyitott rá....nagyszülők, barátok biztos akad valaki aki segítene, h újra egymásra találjatok, akár otthon is csak a gyerekek jelenléte nélkül. sok sikert!!!
2010. máj. 31. 13:35
 14/34 anonim ***** válasza:
26%

bennem is felmerült, ahogy elolvastam, ha már eleve nem volt jó a kapcsolat minek szültél ennyi gyereket?

A másik, hogy ezek után hogy tudod azt írni, hogy ő a legjobb férj?

Komolyan nem értelek, teljesen ellentmondasz magadnak, szar a kapcsolat nem baj szülök 3 gyereket, szar a kapcsolat a férjem nem tisztelt sosem, de ő a legjobb férj...

Megfordul bennem, hogy te tancsért jöttél ide, vagy hogy megnyugtassunk, hogy továbbra is forgolódhatsz a langyos kakiban.

Neked még ezek után kérdés, hogy ez a kapcsolat a szeretetről szól-e? vagy hogy szeret e?

3 majdnem felnőtt gyermekes anyaként neharagudj, de ennyit magadtól is tudhatnál.

2010. máj. 31. 13:36
 15/34 A kérdező kommentje:
13:36 az elmúlt hónapokról van szó,de látom itt vannak olyanok akik azthiszik a gyerek azért van hogy férjet fogjunk,hát ez nálunk nem jött össze ugyanis sokat szenvedtünk mire baba lett ezért a nagykorkülönbség,mert úgy volt nem lehet gyermekünk!
2010. máj. 31. 13:43
 16/34 anonim ***** válasza:
89%
az a baj, h ez nagyon súlyos dolog, ha kimond valaki egy ilyet és azt mondod már nem először, mindenképp kéne erről beszélni,mert így nem lesz jobb semmiképp.....valahogy úgy érzem, h kerül is téged, ill. nem akarja a konfliktust felvállalni...Ok, nem akar vitatkozni, de ez így nem jó, h csak éltek egymás mellett
2010. máj. 31. 13:44
 17/34 anonim ***** válasza:
60%

Az rendben van, de ha sosem vit el szórakozni, nem voltatok kettesben, te magad írtad, hogy a " 19 év alatt sosem voltunk kettesben stb( ennek ellenére mégis három gyereket szültél).Akkor most miért mondod, hogy ez csak ez elmúlt hónapokban van?

Figy én nem akarok kötekedni, de te saját magadnak nem vagy hajlandó beismerni hogy mi van, inkább élsz a kis szemellenződdel, mint ahogyan eddig is tetted és kétségbeesetten rohangálsz fel alá a sötétségben, ahelyett hogy kinyitnád a szemed.

Ha egy kapcsolatban azt mondja a férj 19 év után ás 3 gyerekkel a háta mögött, hogy nincs rád szükségem, ott bizony komoly gondok vannak, ez nem csak felindulás, ezen jó alaposan el kéne gondolkodnod.

13:36

2010. máj. 31. 13:47
 18/34 anonim ***** válasza:
79%
Nehogy valaki azt mondja, hogy a házasságkötéskor /vagy előtte/ pontosan tudja, hogy 5-10-20 év és egy-két-három gyerek után hogyan fog változni a kapcsolatuk! Az egy vátesz és nem itt, hanem egy jósdában van a helye. Sajnos az élet folyamatosan változik /nem mindig történnek velünk sem pozitív dolgok/, velük az érzések is változhatnak. Ez törvényszerű és az alkalmazkodást várja el tőlünk.
2010. máj. 31. 13:48
 19/34 A kérdező kommentje:

Szeretném még ideírni hogy a férjemmel nagyon szeretjük egymást,csak...mostanában sok a vita ,tanácsot kérni írtam ide ,aki adott köszönömSZÉPEN ,aki bírált azt is átgondolom,de!!!! Mindig jó volt a kapcsolatunk,a mai napig kézen fogva járunk,és igen megfogjuk oldani ezt is!!! EGYÜTT!!! Sajnálom azokat akik gyerek miatt mennek férjhez vagy nincs gyereke és azért próbál most engem bántani,de kívánom hogy ők is találják meg a boldogságot még az a "majdnemfelnőtt háromgyerekes anya" is akinek úgytűnik a gyerek az CSAK gyerek és nem maga az ÉLET!!!

Köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 31. 13:51
 20/34 anonim ***** válasza:

senkire nincs odaírva hogy 10 év múlva milyen lesz. Nem erről szól, hanem arról ha már látod és tudod, hogy valami bibi van a kapcsolatban, ahogy a kérdezőnek is fel kellett tűnnie annak idején, ha sehova nem jártak, semmi különlegesség nem volt a kapcsolatban, hogy akkor talán nem szülök babákat, hogy utána ha még ennyire sem megy, mint ahogyan a mellékelt ábra is mutatja még szarabb legyen és a három gyerek is megélje a válást, meg az érzelmi elválásukat a szüleinek.

Ha egy eleve nem jól müködő kapcsoltban vagy, az nem zsákbamacska.

a kérdező leírta " 19 év alatt soha nem voltunk kettesben, soha nem jártunk szórakozni", gyanítom más sem nagyon történ ami sok boldogsára adott volna okot, de hát a szemellenző, meg hogy nem sikerült a teherbe esés, elfeledtete vele, hogy mi lesz ebből később.

Felelősség vállalás.

2010. máj. 31. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!