Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nincs rám szüksége a férjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs rám szüksége a férjemnek, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Építettünk egy házat,közben terhes is voltam,sokat veszekedtünk,ami valahogy itt"ragadt".Férjem robotol egésznap,én itthon a gyerekkel/ 3gyerek van/. Sokat vitatkozunk,sokszor én kezdeményezem,bosszant hogy egyedül vagyok és rendkívül elkeserítő a négy fal! 19 év alatt soha nem voltunk sehol kettesben,nem járunk szórakozni...tegnap megkaptam hogy nincs szüksége rám,1hónap alatt 2x! Bántottam én is őt de ilyet soha nem mondanák,ennyi év után is szerelmes vagyok belé,nagyon hiányzik ha nincs itthon és odáig jutottunk hogy a gyerekeken csattant a mi vitánk.Ő mellette lettem nő,vele érzem jól magam,de mostanában valami nem jó,nem olyan mint régen,vajon nem szeret már vagy már "csak" szeret? Mit tehetnék?
2010. máj. 31. 13:01
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
73%
Mekkorák a gyerekek? Valakire rá kellene bízni őket, hogy elmehessetek kettesben pár napra. Kitartás, ha 14-18 évesek lesznek, már újra szabadabb leszel, csak addig kellene valahogyí kibírnotok.
2010. máj. 31. 13:06
 2/34 A kérdező kommentje:
A legnagyobb 18,éresttségizik+dolgozik aztán remélhetőleg egyetem,a két "kicsi 7éves fiú és 2.5lány! Nem mostanában lesznek nagyok.épp itt a baj hogy sose vagyunk ketten...és az anyagiak sem engedik,ha sikerül munkát találnom leghamarabb ősszel ha lejár a GYES. Nagyon hiányzik a "régi"párom! :( nagyon nagyon...
2010. máj. 31. 13:10
 3/34 anonim válasza:
87%
biztos hogy szeret csak ha folyton belekötsz akkor megunja értsd meg dolgozik vannak neki is biztos munkahelyi problémái és haza megy még te is neki állsz ,persze neked sem kényelmes a 4 fal között ennyi év után ,de ezt közösen vállaltátok 3 gyereknek anya és apa kell apa keresi a pénzt anya meg nevel eltart pénzt beoszt stb.hidd el nagyon sokan a mai világban kétszer meggondolják hogy ki mozduljanak e valahova mert mindig másra kell a pénz próbálj leülni vele beszélgetni mondjátok el egymásnak mi bánt benneteket .az meg hogy nem úgy érzed ahogy régen szeret az természetes dolog ennyi idő után egy idő után a szerelem szeretetté a szeretet megszokássá válik ezt vannak akik el tudják fogadni és vannak akik nem ,én szoritok nektek kicsit gondolkozz el biztos nem lehet olyan rossz ember!
2010. máj. 31. 13:12
 4/34 anonim ***** válasza:
84%
Próbálj meg változtatni a kialakult helyzeten, rengeteget segíthet. Persze tudom, mondani könnyű, de tényleg rengeteget számít, ha megpróbálod elkerülni a veszekedést, legalább akkor, amikor piti kis dolgokról van szó. Idővel ő is átveszi ezt, az elején nagyon nehéz, hónapokig, akár egy-két évig is tarthat, mire valóban jelentős változás történik, de megéri a fáradságot.
2010. máj. 31. 13:12
 5/34 anonim ***** válasza:
80%

Addig bírd ki,amíg nem tudsz munkába állni!Ez a fő ok amiért veszekedtek!én is észre vettem magamon,hogy nagyon kell a társaság,mert itthon becsavarodok és a páromon csattan,bár sokszor elfojtom magamba!Pedig én csak 1 éve leszek itthon,abból 5 hónapja,hogy alig tudok kimozdulni bárhova is!

szóval kitartást!

2010. máj. 31. 13:15
 6/34 anonim ***** válasza:
32%

mondenÉk

ha jól értem, te nem dolgozol, azaz a férjed tartja el a családot, övé a felelősség, a stressz a melóban, és a napi robot után még cseszteted? nézz már magadba! sztem jól esne neki, ha békés, nyugodt családi környezetbe érne haza, nem a nyígásra. ha annyira unatkozol, tanulj, vagy tedd magad hasznossá

2010. máj. 31. 13:19
 7/34 anonim ***** válasza:
87%

Sok mindent tehetsz, az első lépést már meg is tetted: felismerted a problémát, és kész vagy megoldást keresni.

Keresheted egyedül, de vannak erre specializálódott, profi segítők is. Tanácsadók, terapeuták, pszichológusok.

Első körben én arra gondolok, nehogy elhidd a párodnak, amit mond!!! Elkeseredett, ő is érzi, hogy valami nincs rendben és ez egyfajta tagadása lehet a valóságnak. Tehát nagyon is szüksége van Rád, jobban, mint ahogyan azt be merné vallani magának. Persze, valószínűleg túlélné, ha elválnátok, mert a többség túléli. Nem muszáj azonban eljutni odáig.

Ehhez sokat kell javulnia a kommunikációnak és a konfliktusok kezelésének. Ez a kulcs és nem a külső körülmények milyensége. Azok lehetnek bármilyenek, ha nem a páromat okolom miattuk, hanem elfogadom a segítségét és én is segítek neki, az egy teljesen más minőség, miközben a körülmények teljesen ugyanazok lehetnek. Az én tapasztalatom, hogy a nehézségek inkább összehoztak az első párommal és pont egy unalmas, "nyugalmi időszakban", "amikor minden rendben volt" mentünk szét. Mert nem kommunikáltunk. Nem is tudtam, mennyire rosszul érzi magát. Ilyen is van. A mostani párommal tudatosan törekszem erre, bár most nehézségekben éppen nem állunk rosszul mi sem. ;o)

2010. máj. 31. 13:20
 8/34 anonim ***** válasza:
96%
Ha már ennyi évet "leküzdöttetek", ne hagyd könnyedén veszni ezta házasságot. A gyerekeitek érdekében is össze kellene fogni. Mindenképpen házassági tanácsadást vennék igénybe. Olyan házasságokat is megmentettek már, miért a felek két fillért nem adtak volna. Próbáljátok meg, hiszen te biztos, ő pedig vlószínű még szeret.
2010. máj. 31. 13:23
 9/34 A kérdező kommentje:

Ő a legjobb férj és apa a világon,nem tudnék nélküle élni! 8éve vagyok itthon és tudom hogy nekem nagyobb a szám ő meg "alkalmazkodott" úgytűnik,de megrázott hogy aztmondta nincs rám szüksége...nagyon félek hogy vége...nemtudom ezt így most helyrerakni magamban...Én sajnos nem tudom megállni hogy ne szóljak,ezt ő is tudja,de az a baj h már mindenen veszekszünk,arra is gondoltam lehet van valaki más azéletében...:(

Köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 31. 13:24
 10/34 anonim ***** válasza:
41%
Szia! Szerintem a legfontosabb az lenne, hogy teremtsetek időt magatoknak! Hidd el, két icipici mellett is lehet, csak akarni kell, nemhogy ilyen "nagy" gyerekek mellett! Ott vannak az esték, hívjátok át a nagyit pl., vagy mást, aki ott marad, ti meg húzzatok el vacsizni, sétálni, moziba. A mi gyerekeink f8-kor már alszanak, így lettek szoktatva, mert a közös este szent!!! A másik: nem értem, hogyan zajlott ez, hogy a férjed közölte, nem kellesz?? Hát, ha nekem ilyet mondana, akkor attól a perctől fogva nem mosnék, főznék rá, csak magamnak és a gyerekeknek. Aztán gondolkozzon el, tényleg nem kellesz-e. Vagy elmennék egy hétre a gyerekekkel, pl. nagyszülőkhöz, és azt mondanám a gyerekeknek: pihi, kikapcs, nyaralás. Férjurad meg hadd higgye, hogy végleg elmentél, figyeld meg, jól beijedne, s talán visszábbvenne picit. Az a bölcs válaszoló pedig, aki leteremtett, nem tudja, mit jelent akár egy gyereket is felnevelni, hogy az is van olyan kőkemény meló, mint amit az apuka végez, úgyhogy ne is hallgass rá!
2010. máj. 31. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!