Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám vissza szerezni a lányomat?
Itt ez már nem a bíróság hatásköre. Semmilyen kapcsolattartásra nem kötelezhetnek egy nagykorú felnőtt embert. Szerintem a fiadon keresztül próbáld megismerni, szervezzetek találkozót. Viszont nagyon óvatosan próbálj közeledni a lányod felé, mert neki valószínűleg úgy lett előadva a dolog, hogy te voltál az, aki soha nem kereste, aki elhagyta. Sok idő lesz, míg újra összejöhettek és a kiesett éveket nem lehet pótolni, de azért ne add fel! Nálunk ugyanez volt a helyzet. Édesapám előző házasságából van egy nővérem, aki 10 évvel idősebb nálam. Ők a nővérem 3 éves korában váltak el és ugyanígy megszakított a kedves mama minden kapcsolatot az apa és a lánya között. Teljesen apukánk ellen nevelte a nővéremet, azt hazudta a gyereknek, hogy egy fillért nem fizetett apukánk utána. Kb. 8 éves koromban elvitt apu nővéremékhez (a nővérem anyja belement abba, hogy megismerhessük egymást, amúgy ez lett a veszte) és nagyon megszerettük egymást. Onnantól ha nem is minden nap, de azért havonta találkoztunk. Néhány év múlva felköltözött nővérem a fővárosba és 1-2 évig megint nem láttuk egymást. Mikor 18 lettem, direkt a fővárosba jöttem én is tanulni és hetente találkoztunk, azóta együtt is dolgozunk és imádjuk egymást. Bármit megtennék a testvéremért, nagyon szeretem! Kb. 3 éve az esküvőmön találkozott újra apa és a nővérem nagyon sok év után. Sokat beszélgettek és végül a tesóm sírva ment haza. Hetekig nem tudta hova tenni a hallottakat, sok mindenben kiderült, hogy hazudott neki az anyukája apuról. Aztán újra találkoztak és megint. Szépen lassan kialakult közöttük egy nagyon szeretetteljes kapcsolat. Persze a kimaradt közel 30 évet nem lehet visszahozni, de éppen a minap mondta a tesóm, hogy "Azt hiszem, hugi szeretem apánkat..." Szóval nincs lehetetlen, csak óvatosan vágj bele, ne légy erőszakos ha elsőre nem megy, adj időt neki! Sok sikert!
2010. máj. 30. 17:29
:( Ez szomorú... Nálunk épp fordítva van a helyzet.
Apám se tartásdíjat nem fizet, és nem is tesz semmit azért, hogy láthasson bennünket. :( Azt hiszem már nem is szeret. Bár olyan apám lenne, mint maga!
Tegyen meg mindent, amit csak lehet. Ne engedje, hogy ezt csinálják...
2010. máj. 30. 17:43
13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon meglepődtem hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sok választ kaptam.köszönöm a jó tanácsot.Az esetemből könyvetlehetne írni olyan hosszú és bonyodalmas.Először is én Szlovákiából írok.kétszer is voltam bíróságon.Ott csak a tartásdíjról beszéltek.Három nővel álltam szembe esélyem sem volt.Arról soha nem kaptam határozatot,hogy mikor láthatom a lányomat.
Ennek a nőnek már három lánya van három apától.
Fiam tudja,hogy levelezgetünk,amint az apa szó megjelenik kilép.Előbb is írtam neki,hogy nyáron elmehetnénk együtt azóta válasz nem jött,kilépett.
később atöbbi kérdésre is adok választ,ahogy mondtam ez igen hosszú
14/15 A kérdező kommentje:
5-év alatt 5-ször láttam a lányom ez is nevetséges ügy.
mikor 3éves volt a lány,akkor jelentkeztek elöször,hogy meg-
kellene keresztelni,de ők nem találnak keresztszülőnek valót
így lett a bátyám a keresztapja.Keresztelőig láttam 2szer
de csak náluk.Utána csak abátyámhoz mehetett el.HOzzám nem
engedték.Bátyám 20 km-re lakik a lányom pedig 100 kmre.
A bátyám hozta el a lányt és titokban adta át nekem.
Hát ez nem röhelyes?
szlovák feleség? (minden indulat nélkül)
2010. máj. 30. 21:29
Kapcsolódó kérdések: