Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám vissza szerezni a lányomat?
Mi is ilyen szituációban voltunk, csak rövidebb időre (3 év).
Az én édesapám úgy oldotta meg a dolgot, hogy utánajárt anyám címének, és beállt az ajtóba.. kb azóta itt élek nála.
Két módot tudok elképzelni, ha nem tudja a címüket
a.) magánnyomozó - drága lesz kissé
b.) bírósági beadvány - időigényes
esetleg még próbálkozhat neten utánanyomozni önmagaként, esetleg a fia segítségével.
Sok sikert!
19F
Szia! Gyámhatóság! Nincs joga eltiltani tőled a lányod! Már sokkal előbb el kellett volna menned. Szégyen, hogy ilyet megtehet valaki, hogy eltiltja a lányát az apjától! Mivel a lány 18 éves már nem tilthatja el tőled többé, mostmár nyugodtan felveheted a kapcsolatot a lányoddal, eddig sem akadályozhatta volna a volt nő a kapcsolattartást, de mostmár végképp nincs beleszólása. Vagy se szó se beszéd állíts oda.
Eddig miért nem mentél bíróságra és egyéb helyekre?
Én nem értelek téged kérdező! Szépen fizetted a tartásdijat, mondod is hogy hiányzik a lányod de ezekszerint annyira még semi hiányzott, mivel én nem tudtam volna elviselni azt hogy évekig ne lássam a lányomat! Én minden bokrot megmozgattam volna érte, hogy rátaláljak és ne vigye el tőlem az anyja mivel jogom van hozzá nekem is!
Szerintem nem normális dolog hogy évek hossza alatt nem kerested őt! Nem leveleket kellett volna irkálnod, és az első ajtókopogtatásnál mikor nem voltak otthon feladni és nem keresni többé 18 éves koráig!
Hirtelen most szeretnél apuka lenni?
Ha anyagi oka lenne az ügyvédnek: ingyenes jogi tanácsadás van a megyeszékhelyeken. Hogy hol, esetleg megyei lapokban, neten utána kéne járni.
(Szombathelyen a bíróságon/vagy közelében, a Szili János u-ban.)
Úgy látom mindent megtettél azért,hogy láthasd, de szerintem ezért már bíróságra menni felesleges.levelezzetek így továbbra is, kérdezd meg a fiad nevében,hogy tudja e ki az apja, miért nincs velük, barátkozz vele de be ne valld,hogy te vagy, mert úgy érzi majd magát mintha elrulták volna.
Amint betölti a 18at menj el,onnantól az anyjának nincs joga beleszólni az életébe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!