Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás mellett milyen úton lehet anyagi hozzájárulást szerezni az apától. Pl betegség kórházi kezelés gyógyszerekre?
Jogilag sehogyan sem lehet szabályozni, habár a gyógyszerek felét valóban segítenie kellene kifizetni.
Szerintem kérd meg, mondd meg neki, hogy a gyógyszer ennyibe kerül és szeretnéd, ha egy kicsit besegítene, mert a gyerektartás nem futja a gyógyszerek felét. Bár gondolom a bíróság direkt azért ítélt meg ilyen magas összeget, hogy fussa a gyógyszerek felét is, de ha nem, akkor szólj neki, hogy segítsen, többre mész ezzel, mint a bírósággal. De a felénél többet ne akarj kapni, mert nem fog adni és jogosan nem fog adni, mert a gyerekeket ugyanannyi pénzzel kell támogatni mindkettőtöknek.
önkormányzatnál érdeklődj. tartósan beteg gyereknél jár a magasabb családi,gyógyszertámogatás,ingyen tankönyv,ha ovis ingyen ovi ilyenek
apától sajna semmit
Tartós betegnek közgyógy jár és arra ingyenesen a gyógyszere, a kórházi kezelés ingyenes.
Ha tudod igazolni a TARTÓS költségeidet, akkor lehet kérni a megváltozott körülmények miatt tartásdij-emelést, de ha jól értem, ez a tartásdij megitélésekor is pont igy volt, tehát a biró ezt már akkor figyelembe vette, tehát nem azóta változtak meg a körülmények. Jól értem?
köszi minednki nek rendik vagytok.amiket írtatok a nagy része megvan. közgyógy emelt családi stb.de a közgyógy csak egy keret és az nem mindig elég mivel a tartós betegségeiken kivül egyéb betegségek is fellépnek mint más gyerekeknél. nátha stb.
tehát így annyira nemsok az a 16 ezer sőt!
a másik része pedig hogy nem az állam felől várnám elsősorban hanem az apjuknak lenne illő "beszállni" és többet nem is várnék mint a felét el sem fogadnánk.pl a mai napon javasoltak egy sóterápiát ami kb 30E re jön ki 10 alkalomra.2lány plusz egy kisérő és a tb nem támogatja.
de ott van annak a költsége is hogy egy vizsgálatra elvinni őket anyagi kiesés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!