Van itt olyan, aki valami betegség miatt nem tudott fogyni, de a megfelelő kezelés után sikerült?
Nekem pm túlműködésem van, 6 évig kaptam rá hormonokat és bár fogynom kellet volna, én híztam. A 6 év alatt 30 kilót. ;-(
Miután az eredményeim sem voltak jók (elfogyasztottam 5 endokrinológust ezen idő alatt), váltottam és a homeopátia felé fordultam. Addig hiába fogyóztam, nem sikerült fogynom hónapok alatt csak 2-3 kg-ot. A homeopátia óta rendben van a vérképem és ugyanazzal a módszerrel, amivel eddig épp csak megmozdult a mérleg nyelve, most már 14 kg mínuszban vagyok, ezt 5 hónap alatt adtam le. Nem is szeretném gyorsabban. Igaz egyébként, amit írtál, hogy hormonális betegségnél nehezebb fogyni, mint "sima" túlsúlynál.
szia ugyanez
spirulinat szedek, ami segit, es c vitamint
doki batorit, es biztat, de azt mondja muszaj
nalam inzulinrezisztencia van, de a szervezetem nem fogadja be a gyogyszert.
nem erdekel,hogy egy ev alatt adom le e a felesleget vagy harom, (de persze, hogy erdekel, de nem adom fel)
nagyon elhataroztam magam, es vert izzadok
rengeteget mozgok, mert allitolag a verben levo glukozt a mozgas is egeti, csigalassu, de megy
első vagyok
Most hiába írnám le, első lépés az alkati szer meghatározása, hiszen az is a megfelelő egyensúlyt hozza létre a szervezetben, ergo engedi a fogyást. Egyik bogyót sem azért kaptam, hogy fogyjak, hanem a tüneteket csökkenti/csökkentette, a pm működését szabályozza hormonok nélkül. Tudod, munkára készteti a szervezetet. Az egy mellékes körülmény, hogy mióta rendben vannak az értékeim, azóta fogytam is, de ehhez mozgás és diéta, odafigyelés is kellett. azt írtam az elején, hogy ugyanezzel a módszerrel nem vagy csak nagyon kevés ment le rólam, most pedig homeos támogatással egész szépen fogyok.
Szóval az első, hogy keress egy homeopátiás szakembert és határozza meg az alkatis szered.
De kérdező, akkor nem értem, hol a probléma! :)
Én kérdeztem, hogy fogytál le, és amit írtál, az a módszer JÓ, hosszú távon csinálható és megtartható eredményt hoz!! Ezzel a módszerrel heti fél kg tartós fogyás érhető el, vagyis 4 hónap alatt 8 kg az tökéletes!!! Ha rendesen eszel (márpedig szerencsére nem koplaltál), és mozogsz, annak pontosan ezt az eredményt kell adnia!! Ne higgy a "fogytam 15 kilót 2 hónap alatt" sztoriknak, mert annak úgyis mindig az a vége, hogy a 3. hónapban meg visszahíztam 20-at.
Drukkolok, hogy megállapítsák, hogy egészséges vagy... a fogyás mértéke NEM utal betegségre, ha más tüneteid nincsenek.
Az előzőt viszont sajnálom a joghurttal, sok hülye orvos van sajnos. Az ilyenektől el kéne venni a diplomát... :( Remélem, kerestél egy másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!