Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért ilyen nehéz és kegyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz és kegyetlen az élet?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, van egy tündéri, gyönyörű kisfiam és mégis utálok élni! Mielőtt nem volt gyerekem imádtam a kisgyerekeket, de mióta a fiam megszületett hozzá alig van türelmem! Tudom szomorú ezt hallani, de hiányzik a szabadság. Ugy érzem megfolyt az anyaság. A férjemmel tönkrement a házasságunk a sok veszekedés vita miatt. Sajnos nem állunk túl fényesen anyagilag és ezért nem járunk sehová. Folyton itthon ülök a babóval és ennyi. Már totál azt érzem hogy vmi agykárosodott vagyok. Utálom az életemet. Nem így képzeletem el a családot amikor kislányként álmodtam róla. Mi történt, hol rontottam el?
2010. máj. 28. 17:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kérdező?? Hol vagy? Miért nem reagálsz a válaszokra, ennyire befordultál???
2010. máj. 29. 17:49
 22/27 A kérdező kommentje:
Persze igaza van annak aki elitél, de elég burkoltan irtam le a dolgokat! Nem vagyok én szörnyeteg aki utálja a gyermekét!!!! A férjemmel a mi kapcsolatunk csak egy röpke kalandnak indult, de teherbe estem és sajnos későn vettem észre és már akkor nem lehetett elvetetni. Azért irom, hogy későn vettem észre és hogy már nem lehetett elvetetni, mert a férjemnek (mivel ismerem) nem vállaltam volna gyereket! Elég bonyolult ez a történet és vannak apró dolgok amik tönkre tették az életünket (pl:csajozás)ezért vagyok igy elkeseredve! Azt hiszem ez a héázasság már menthetetlen pedig én megalázkodtam már egy párszor előtte és probáltam ugy csinálni a dolgokat hogy mindkettönknek jó legyen de nem tudunk szót érteni. Senki ne gondolja azt hogy nem szeretem a kisfiamat, mert ő nekem a minden ő az én kis angyalkám! Sajnos elhagyni nem tudom a férjemet mert azt mondta ha elhagyon ne is álmodjak a kisfiamról. Abba belehalnék ha nem lehetne velem az angyalkám!
2010. máj. 30. 13:39
 23/27 A kérdező kommentje:

Annyit csalódtam már a férfiakban, emberekben hogy a bizalom mint olyan teljesen kihalt belőlem! Sajnos nem számithatok senkire, mert nincs senkim!

Igy türnöm kell tovább, és jo pofát vágni az egészhez!!!

2010. máj. 30. 13:43
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy elég fiatal vagy még ahhoz, hogy feláldozd az életed, életeteket egy idióta pasiért, akinek még mindig nem te vagy a legfontosabb, akivel családot alapított. Ha ő így gondolja, akkor mossa más a gatyáit. Biztosan nem könnyű már egy gyerekkel meglépni, de belegondoltam magam a helyzetedbe. Egyik megoldás lehetne: nézz utána anyaotthonoknak, itt befogadnak átmenetileg babástól, aztán amikortól már tudnál dolgozni, esetleg a bébit beadnád bölcsibe és bérelnél albérletet. Másik megoldás: dolgozol + bölcsi + albérlet. Harmadik megoldás lehetne a szülők segítsége, na én ezt választanám utóljára, de nem ismerhetem a te eseted. Persze sok pasi fenyegetőzik, hogy majd elveszi a gyereket, de érdekes, hogy az esetek túlnyomó többségében mégis az apa csak hétvégi apuka, vagy csak néha látogat. Ha nem leszel elég erős, és nem lépsz rámegy az életed, ha azt várod, mikor lesz jobb, csak akkor lesz jobb, ha erőt veszel magadon és lépsz. Senki nem tudja ezt megtenni helyetted! Sajnállak!
2010. máj. 30. 22:09
 25/27 A kérdező kommentje:

Hát igen! Erősnek kellene lennem, de bevallom egy gyenge ember vagyok ebből a szempontból. Anyaotthonba nem mennék semmi pénzért, mert nekem az olyan .... nem is tudom. Az a legfőbb probléma hogy nagyon nehéz olyan melot találni ahol ugy kezdek és végzek hogy tudjak a kisfiamért menni.

Sehogy sem könnyü! Egy nőnek nagyon meg van kötve a keze ha már gyermeke van. Azért köszönöm a sok választ! Szép napot mindenkinek!!!

2010. máj. 31. 07:40
 26/27 anonim ***** válasza:

Szia! Előző vagyok. Miért nem tetszik az anyaotthon?

Tudom, hogy nehéz munkát találni a gyerek időbeosztásához alkalmazkodva. Mi a foglalkozásod?

2010. máj. 31. 10:45
 27/27 anonim ***** válasza:

Azt sajnalom, hogy Magyarorszagon es mas orszagokban, ha az embernek gyereke szuletik, es ne adj Isten nem jokor szuletik (peldaul tul fiatal vagy meg vagy egy rossz hazassag), akkor az hatalmas hatranynak szamit! En szemely szerint ugy gondolom, hogy egy gyerekkozpontu es anyakozpontu tarsadalomra lenne szuksegunk!

Mindenesetre, amikor a baba nagyobbacska lenne, igyekeznek valami kis munkat talalni, es ha lehet egy kis penzt gyujteni, ha kell titokban, a sajat magad reszere.

Amikor rendelkeznel eleg anyagi tokevel, akkor kilephetnel ebbol a hazassagbol. Mindig van megoldas, mindig van kiut, csak akarni kell!

2010. jún. 2. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!