Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért ilyen nehéz és kegyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz és kegyetlen az élet?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, van egy tündéri, gyönyörű kisfiam és mégis utálok élni! Mielőtt nem volt gyerekem imádtam a kisgyerekeket, de mióta a fiam megszületett hozzá alig van türelmem! Tudom szomorú ezt hallani, de hiányzik a szabadság. Ugy érzem megfolyt az anyaság. A férjemmel tönkrement a házasságunk a sok veszekedés vita miatt. Sajnos nem állunk túl fényesen anyagilag és ezért nem járunk sehová. Folyton itthon ülök a babóval és ennyi. Már totál azt érzem hogy vmi agykárosodott vagyok. Utálom az életemet. Nem így képzeletem el a családot amikor kislányként álmodtam róla. Mi történt, hol rontottam el?
2010. máj. 28. 17:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell találnod az egyensúlyt. Szerintem te unatkozol és egész nap csak agyalsz, ne tedd magad tönkre. Mikor gyerekek voltunk nem mondták, hogy ilyen is lesz majd. Próbálj olyat csinálni ami leköt, ami kikapcsol egy két órára, kreatívitást igénylő dolgok a legjobbak. Járj ki a természetbe, most a legszebb a zöld, hallgasd a madarakat, már ha a gyerekkel meg tudod ezt oldani, hidd el a gyerekre is csak jó hatással lehet. Légy alázatos az anyasággal, a feleség szereppel. Agyturkászhoz ne menj!
2010. máj. 28. 18:24
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy azert utalsz elni, mert nincsenek celjaid? Ha igy van, akkor arrol nem a gyerek tehet. Te tehetsz arrol, hogy kihozd magad abbol az allapotbol, amiben most vagy. Peldaul kezdjel bele valamibe, amit szeretsz! Ha nincs penzed szorakozasra, probald oromodet lelni abban, ami nem kerul penzbe. Az elet apro oromeinek probalj orvendeni. Szepits magad, menj el futni estenkent, setalj egyet a legjobb baratnoddel, addig a ferjed ugyelhet a babara. Vedd ugy, hogy ez a periodus atmeneti idoszak az eletedben. Amikor a baba nagyobbacska lesz, menj el dolgozni, mert szukseg van a valtozatossagra. En imadom a gyerekemet, de megorulnek, ha egesz nap otthon kellene uljek. Munka utan alig varom, hogy lassam es rohanok az oviba utanna. Imadjuk egymast!

Az elet nem leanyalom, hanem harc!

2010. máj. 28. 18:25
 13/27 anonim ***** válasza:
64%

"Aki eddig gyereket akart, és akit eddig ismerek, mind megbánta, hogy a szabadsága odaveszett. "

Aki megbánja az nem érett rá.

Mit gondoltál mi lesz majd ha gyereket szülsz? Azt hitted ugyanúgy járhatsz bulizni, szórakozni mint előtte?

Mindennek megvan a maga ideje. Nem lehetsz mindig kamasz. Azok az idők elmúltak. Most más feladatod van, fel kell nevelned a kisfiad.

Ti egy álomvilágban éltek. Ez az egyetlen bajotok.

2010. máj. 28. 18:27
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek való gyerek és nem mindenki akar. Csak sokakban ez nem tudatosul mert beléjük verték a szokásokat és elvárásokat. Ez nem azt jelenti rögtön hogy nem érettek.
2010. máj. 28. 18:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok a helyzetedben,mert mindenhez birka türelmem van,de sokan éreznek úgy mint te. Ez teljesen normális a te helyzetedben! Hetente legalább 1x bízd valakire a picit,kapcsolódj ki,szórakozz,vásárolj,vagy csak vegyél egy hosszú fürdőt. Nagymama,barátnő,szomszéd, biztos van vki,akire rá lehet bízni. A szórakozáshoz nem kell sok pénz,ha nem discoba mész. Baráti házibuli,ilyesmi? Ha nincs lehetőséged ugorj át,megiszunk egy üveg bort!
2010. máj. 28. 18:38
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki úgy érzi,neki nem való a gyerek,az ne szüljön,illetőleg ha lehetséges,ne is kerüljön olyan helyzetbe,hogy ne kelljen megszülnie!Hiszen itt nem saját magáról van szó csupán,hanem egy másik életről is.Én jelenleg például úgy érzem,semmi kedvem a gyerek válllaláshoz,és lehet,hogy 30 évese koromra ez változni fog,de addig,amíg szól bennem a vészcsengő,nem fogom tönkretenni egy csöppség életét a saját kételyeim,meg elhibázott döntéseim miatt!Van,aki bevallja,hogy nem anyának való,és nem is szül éppen ezért.Őket jobban becsülöm,mint azt,a,i szül,utána pedig azt sem tudja,hogyan meneküljön a helyzetből.Akkor minek neki gyerek???
2010. máj. 28. 18:38
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem éri meg, hogy azért legyen gyereked, mert már "ideje"..

A szabadság pedig az, ha van lehetőséged választani, esetleg nemet mondani dolgokra.. Szerintem te felelősség nélküli életre vágysz, ezért teher a gyereked.

2010. máj. 28. 18:47
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha megoldást nem is tudok ajánlani, de arra nagyon ügyelj, hogy a kisfiad ezt biztosan megérzi, és rossz hatással lesz rá később is. Megérzi ha teher a számodra, és ez nagyon nem jó :(

egy gyerek

2010. máj. 28. 18:52
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne azon síránkozz, hogy miért kegyetlen az élet, és mi hiányzik az életedből, hanem annak örülj, amid van. Annyi keserű ember járkál mindenfelé, miért akarsz közéjük tartozni?! Ha már megszületett a kisfiad, az a minimum, hogy megpróbálsz belőle egy boldog kiegyensúlyozott emberkét faragni, és az ezzel a hozzáállással nem nagyon fog sikerülni. Van egy csomó program, amit pénz nélkül is meg lehet csinálni. Ha utálod az életedet, ideje tenni valamit ez ellen.
2010. máj. 28. 19:28
 20/27 anonim ***** válasza:
52%

Programozd át az agyadat. Határozd el, hogy jobban figyelsz a gyerekedre, és élvezed, hogy téged tekint szőlű - istenének, életet adtál, ami önmagában is egy csoda, gyönyörködj a babában, a gondozásban a kis lábacskákban, és minden mosolyában, mozdulatában. Ha elmélyedsz ezekben, rájössz, hogy valóban nagy dolog ez. Egyenlőre felejtsd el magadat, és a tini évek életformáját, most ez következett az életedben. Röpke 10-15 év, és visszakapod magadat. Bíztatásnak még itt egy vers: [link]

És még más anyukás írások is vannak ugyanitt. Ha olvasol ezt-azt ezekről a lapokról, lehet, hogy megszereted az anyaságot magát. [link]

2010. máj. 28. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!