Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermektartásdíj emelése. Visszamenőleg egy összegben, vagy részletekben kell fizetni?
Fél éve lett elindítva a dolog megegyezés hiányában. Az az időpont van megjelölve, nemsokára lesz a 2. tárgyalás. Ha megítélik esetleg a magasabb összeget, visszamenőleg a különbözetet egy összegben kell kifizetni, vagy részletekben?
(Nem találgatásokért meg véleményekért tettem fel a kérdést, a hasonló esetekben tapasztaltabbak válaszát várom inkább.)
A kérdezőnél újra aktuális a dolog, mivel "odaát" jön a közös gyerek.
Nem elég, hogy kibulizott közös megegyezéssel egy alacsonyabb összeget, mert ők albérletben élnek, a hátralékból levont ezt-azt, a tárgyalás után nem sokkal beköltöztek a saját házukba...
És most még ők akarnak menni csökkentésért...
Hozzáteszem, a gyt a fizetésének olyan 15%-a lehet, szóval a csökkentési kérelme aligha lesz jogos, na de akkor is....
Nincs tisztában vele, ez bebizonyosodott a tárgyalásokon, ezért is meri ezt most bepróbálni (elszólta magát, abból következtetek, hogy ez a cél), bár javarészt mindez a felesége ráhatására történik, én nem a nőt hibáztatom, úgy gondolom, egy felnőtt ember saját maga felel a tetteiért.
Nekem is 3 gyerek van azóta, mégsem takaróztam ezzel a bíróságon, mert nem az exem dolga, ahogy az enyém se, hogy ő hányat tart el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!