Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után töröljem-e az exférjemet és a családját fb-n?
Figyelt kérdés
Tele vagyunk vitákkal, folyamatos a szemétkedés és nem vagyok kíváncsi, amikor kiposztolja majd a nőjét a gyerekemmel. Töröljem vagy ne?2017. aug. 24. 15:35
1/8 A legrosszabb válasza:
Akik szemétkednek veled, azokat kérdezés nélkül tilthatod is. De ha a szüleivel/testvéreivel/rokonaival nem volt baj, őket nem szükséges.
2/8 anonim válasza:
Leállítod a követést és máris nem látod.
A törlést gyerekes dolognak tartom
3/8 anonim válasza:
A technika újabb kérdése :)
FB: A jó dolgokat kiposztoljuk, a rosszakat töröljük.
Képmutatás az egész.
Egyébként ha TE nem tudsz rá válaszolni, akkor mi értelme
van a kérdésnek? Most a GYK táborának akarsz megfelelni?
4/8 anonim válasza:
Az élet nagy kérdései. Tilts le mindent, és akkor te sem látod őket és ők sem téged.
5/8 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod, de én minden korábbi barátnőmet kitöröltem fb-ről, mert nem vagyok rájuk kíváncsi. De az is igaz, hogy én nagyon ritkán is használom a fb-t, nem posztolok semmit, másokat sem nagyon nézegetek, úgyhogy nekem nem oszt, nem szoroz hogy kit látok és kit nem...
6/8 anonim válasza:
Ezt nem tudod eldönteni? A gyerek nem tőle van? Az ő gyereke is. Az Fb-rol törölheted, de akkor ő marad az apa és minden kapcsolatot nem szuntethetsz meg vele. Ha zavar, töröld. Vagy ne kövesd. Ha el tudtál válni tőle, ezt is megoldod.
7/8 anonim válasza:
Istenem, akiknek az fb az egész életük:)
8/8 anonim válasza:
Én töröltem a volt férjem, de azért, mert a nőjével való boldog képek fájtak, másrészt megalázó idézeteket osztott meg.Üzengetett posztokban nekem is, a nő volt férjének is.Erre nem voltam kíváncsi.
Csak Te tudod, hogy mi jó Neked.Ideiglenesen le is tilthatod, aztán meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!