Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálom a párom családját. Mit tegyek?
Párom miattam akarja elhagyni a csalàdját, hiába mondom neki, hogy ne tegye.
Azt tudni kell, hogy a párommal és a feleségével egy helyen dolgozunk. A nővel sokat szoktam beszélgetni (persze nem tudja, hogy viszonyom van a férjével) és megsajnáltam. Párom azt mondja, hogy döntött és válni akar hiszen szeret engem. Mit tegyek?
Hany eve hazasok? gyerekek?
Miota vagytok egyutt? ( azaz viszony?!)
A felesege mit mond a hazassagukrol? es en a helyedben munkahelyet valtanek surgosen szerintem!...
Hogy mit tegyél? Elsősorban szégyelld magad!
Amúgy nem derül ki mennyire összetett az ügy, mennyire vagytok barátnők , és hogy van-e gyerek a házasságukban nehéz jó tanácsot adni.
Nem akarlak ijesztgetni de akiket én ismerek és hasonlóan alakult a tiédhez a sorsuk, később ugyanezt visszakapták a sorstól csak nagyobb pofon formájában. Az egyetlen szívbéli jó tanácsom csak az hogy ha nem is szemtől szembe, de magadban kérj nagyon bocsánatot a feleségtől és a gyerektekől is ha vannak.
3 gyerek 20 ev hazassag?!?!?!?!... ne haragudj hogy ezt mondom de ha ennyire hulye barom allat hogy egy futokapcsolatert,fellangolasert elhagyja a csaladjat akkor tegye meg ( nem akartalak megbantani bocsi)
Miota tart a viszonyotok? az elobb is kerdeztem de nem irtal...es arra nem gondolt hogy ha mar nem lesz szerelmes mi lesz? vagy ha te nem leszel az?... ( ne legyen igazam)
Gusztustalan történet.
Nem tudtál volna futó kalandra egy szinglit találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!