Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sajnálom a párom családját....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálom a párom családját. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párom miattam akarja elhagyni a csalàdját, hiába mondom neki, hogy ne tegye.

Azt tudni kell, hogy a párommal és a feleségével egy helyen dolgozunk. A nővel sokat szoktam beszélgetni (persze nem tudja, hogy viszonyom van a férjével) és megsajnáltam. Párom azt mondja, hogy döntött és válni akar hiszen szeret engem. Mit tegyek?

2014. okt. 13. 19:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Gusztustalan történet.
2014. okt. 13. 19:56
 2/12 anonim ***** válasza:

Hany eve hazasok? gyerekek?

Miota vagytok egyutt? ( azaz viszony?!)

A felesege mit mond a hazassagukrol? es en a helyedben munkahelyet valtanek surgosen szerintem!...

2014. okt. 13. 19:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Hogy mit tegyél? Elsősorban szégyelld magad!

Amúgy nem derül ki mennyire összetett az ügy, mennyire vagytok barátnők , és hogy van-e gyerek a házasságukban nehéz jó tanácsot adni.

Nem akarlak ijesztgetni de akiket én ismerek és hasonlóan alakult a tiédhez a sorsuk, később ugyanezt visszakapták a sorstól csak nagyobb pofon formájában. Az egyetlen szívbéli jó tanácsom csak az hogy ha nem is szemtől szembe, de magadban kérj nagyon bocsánatot a feleségtől és a gyerektekől is ha vannak.

2014. okt. 13. 20:01
 4/12 A kérdező kommentje:
Három gyerekük van, kb 20 éve vannak együtt. A nő nem érti miért akar a férje válni egyik napról a másikra. Párom nagyon elszánt ami a válást illeti.
2014. okt. 13. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

3 gyerek 20 ev hazassag?!?!?!?!... ne haragudj hogy ezt mondom de ha ennyire hulye barom allat hogy egy futokapcsolatert,fellangolasert elhagyja a csaladjat akkor tegye meg ( nem akartalak megbantani bocsi)

Miota tart a viszonyotok? az elobb is kerdeztem de nem irtal...es arra nem gondolt hogy ha mar nem lesz szerelmes mi lesz? vagy ha te nem leszel az?... ( ne legyen igazam)

2014. okt. 13. 20:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Két hete vagyunk együtt. Azt mondja, hogy már nem boldog a házasságában. Nem akarom, hogy elváljon, nekem ez csak egy futó kaland.
2014. okt. 13. 20:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Gusztustalan történet.

Nem tudtál volna futó kalandra egy szinglit találni?

2014. okt. 13. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Miért hívod párodnak, hisz csak futó kaland? Ő neked nem a párod, csak a szeretőd.
2014. okt. 13. 20:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy amúgy is kiderülne a dolog, így még tisztességes a pasi, hogy nem játszadozik sokáig. Az asszonynak is jobb lesz ha megszabadul egy ilyen alaktól. A pasitól jó sok gyerektartást fognak vonni, nem lesz neki sem könnyű, meg neked sem, mert a futó kalandot kénytelen leszel bevállalni tartósra és hétvégeken jópofizni három gyereknek.
2014. okt. 13. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyetlen dolgot tehetsz: kidobod és megszakítod vele a kapcsolatot. Előtte mondd meg neki, hogy te egy percig sem gondoltad komolyan, és azért vele kezdtél, mert nem gondoltad, hogy ő többet akar majd futó kalandnál. Ha nincs kihez mennie, nem is fog. A fellángolás elmúlik. A gáz az, hogy tönkretettél egy 20 éves kapcsolatot, innentől kezdve már hazugság lesz az egész. Amúgy 2 hetes "kapcsolatot" tényleg max fellángolásnak lehet nevezni.
2014. okt. 13. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!