Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan szúrjak ki az exférjemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szúrjak ki az exférjemmel?

Figyelt kérdés
Ötleteket kérek :) állandóan szivat, nem él a láthatással, fenyegetőzik, fiatal tyúkokkal henceg, stb. Bántani nem akarom csak h elég rossz legyen neki.
2017. aug. 5. 12:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, amit tehetsz, hogy megprobalod elvezni az eletedet, es jol erezni magadat a gyerekeddel. Nekem nagyon bejott. En is ott voltam a 4 eves gyerekemmel, dolgoztam kemenyen, hogy eltartsam, megoldjak mindent egyedul. O meg Kulfoldon utazgatott az uj baratnojevel. Aztan telt az ido, nekem is lett uj parom, aki azota a ferjem, 7 eve elunk egyutt boldog csaladkent. Az exem meg kesobb folyton veszekedett az uj nojevel, majd szakitottak. Akkor dobbent ra, hogy mi boldog csaladkent elunk, o meg ott van egyedul. Azota is sokkal jobban elunk, mint o.
2017. aug. 5. 15:47
 12/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi, kedves utolsó :)

Az utolsó előttinek üzenem, hogy ha valakit felhívok, hogy most épp a kisfiával kellene lennie mondjuk csütörtöktől és azt mondja, hogy lopják le mert ő épp a 29 éves gyönyörű szerelmével van a Balatonon, ehhez nemigen kell sokat nyomozni és szerintem betegnek se lenni...

2017. aug. 5. 17:00
 13/19 anonim ***** válasza:
21%
Buta vagy, ha a gyereket az apjára akarod erőszakolni. A láthatás nem kötelező, hanem egy lehetőség, amivel vagy él az apuka, vagy nem, de ez mindeképp az ő döntése kell, hogy legyen. Ha nem megy magától a gyerekért, te miért akarod azt a szerencsétlen gyereket rátukmálni? Nincs jobb helyen nálad? A láthatás intézése nem a te dolgod.
2017. aug. 5. 17:05
 14/19 anonim ***** válasza:
85%

Innentől kizárólag írásban kommunikálj az exeddel. Több esetben is kérd, hogy szóljon, mielőtt jön a gyerekért, mivel nem tudod előre, mikor él a láthatási joggal.

Aztán tojj a fejére!

Kicsit maszírozd a gyerek lelkét, hogy ez nem róla szól, csak apa most ilyen idióta módon akar kitolni anyával.

Aztán pakolj fel egy kis nasit, jó sok innivalót​, és menjetek kirándulni vagy holnap strandra, moziba, plázázni, csavarogni, fagyizni, stb.

2017. aug. 5. 17:33
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

14-es! Látszik, hogy csak látatlanban osztod az észt! Váláskor és gyermekelhelyezéskor a bíróság mindent pontról pontra rögzít, éppen azért, hogy az egymást pokolba kívánó egykori házastársaknak a lehető legkevesebb problémájuk legyen egymással ezután.

Láthatás előtt legkésőbb 48 órával az apának jeleznie kell, ha el akarja vinni a gyereket, pont azért, hogy anya össze tudja készíteni a holmiját, stb... tudom, mert én is elváltam, és nálunk zökkenőmentesen működik a dolog. Én az exférjemmel egyszer nem beszéltem a szétköltözésünk óta, ha viszi a gyereket, telefonon megbeszélik, a lányom pedig szól nekem, hogy jön érte az apja ekkor vagy akkor (12 éves).

Amit a kérdező csinál, az nettó m@rhaság, plusz zaklatás is. Neki az égvilágon semmi tennivalója nincs, ha a gyerek apja nem jelzi, hogy jönne a gyerekért. Akkor mi az édeskisf@xomért hívogatja? Ahelyett, hogy örülne, hogy megszabadult tőle.

2017. aug. 5. 17:44
 16/19 A kérdező kommentje:

Hogy nálatok a bíróság azt mondta ki, hogy 48 órával apuka jelzi, h mikor viszi az egyébként kamasz gyerekedet az egy dolog, nekünk megszabott napjaink vannak és engem megérint, mikor a 6 éves gyerekem kérdezgeti, hogy apa mikor jön.

A zaklatás fogalmát a jog egyértelműen jelzi, olvass utána, ostobaságot kérlek ne puffogtass.

2017. aug. 5. 23:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Hidd el! A gyereked csak jól jár ha nem szerepel az életében egy ekkora barom.

Hány éves amúgy az exed?

2017. aug. 6. 17:22
 18/19 A kérdező kommentje:

37. Apám is ekkor őrült meg, úgyhogy van ebben tapasztalatom...

Anyukám egy tündér volt, gyerektartást sosem kapott, mindig mosolygott, nem baj, hogy nem fizet, nem baj, hogy csak akkor akar látni amikor az új csajnak kell villantani a gyereket mert már ideges a nő, hogy mikor láthatja a kicsilányt... Én nem ezt akarom, én azt akarom, hogy azért szenvedjen ő is :)

2017. aug. 7. 09:13
 19/19 anonim ***** válasza:
A rosszindulat mindig visszaüt. Azt az energiát, amit a bosszúra áldozol, miért nem a gyermekedre fordítod? Az ő dolga és problémája, hogy hogyan tart kapcsolatot a gyermekével és az exfeleségével.
2017. aug. 9. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!