Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szúrjak ki az exemmel?
Figyelt kérdés
Majdnem hogy fülig belezúgtam de sajnos az ő exét akarta féltékennyé tenni és engem használt arra plusz arra is hogy elfelejtse őt. Egymás szüleinek bemutattuk egymást, voltam a nővére szalagavatóján is szóval már nagyon jól elvoltunk és én beleszerettem . De ezt amit velem tett nem tudom lenyelni csak úgy, nagyon rosszul esett és azóta is csak bánkódok miatta, rossz a közérzetem hangulatom, nem találom a helyem...:/ Valahogy viszonozni akarom neki ezt az érzést hogy élje át azt hogy milyen amikor játszanak másik ember érzéseivel vagy egyszerűen kiakarok szúrni vele ami nagyon rosszul esne neki. Valakinek esetleg valami tipp,vélemény ötlet? 22/f vagyok az exem 18 éves...2014. okt. 19. 20:15
2/6 anonim válasza:
a bosszú nem megoldás
szinte biztos h nem fog megkönnyebbülni utána
és egyszer vissza fogod kapni ...
3/6 RRR válasza:
marhaság
csak a saját sebeidben fogsz vájkálni
hagy az egészet a fenébe
4/6 anonim válasza:
A mesevilágban tényleg nincs értelme a bosszúnak, de itt, a való életben van. Megkönnyíti, felfrissíti a lelket. Szedj fel valami eszeveszetten dögös csajt, és hívd el a párjával valahova.
5/6 anonim válasza:
A szerelmi bánatot nem holmi pitiáner bosszúval kell túlélni. Tudomásul kell venni, hogy ez ezzel jár. Minél magasabban szárnyalsz a boldogságban, annál nagyobbat lehet esni. De fordítva is igaz: minél mélyebb bánatból keveredsz ki, annál magasabbra tudsz jutni.
Tudom, fáj. Mindenkinek fájni szokott, és mindenki túlélte. Neked sincs más dolgod. Tanulj az esetből, és a következőnek olyat adjál, hogy eszébe se jusson senki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!