Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan szúrjak ki az exférjemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szúrjak ki az exférjemmel?

Figyelt kérdés
Ötleteket kérek :) állandóan szivat, nem él a láthatással, fenyegetőzik, fiatal tyúkokkal henceg, stb. Bántani nem akarom csak h elég rossz legyen neki.
2017. aug. 5. 12:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
"bántani nem akarom csak hogy rossz legyen neki"
2017. aug. 5. 12:52
 2/19 A kérdező kommentje:

A pontos idézet:

Bántani nem akarom csak h elég rossz legyen neki.

2017. aug. 5. 12:55
 3/19 anonim ***** válasza:
49%
Hívd vissza!
2017. aug. 5. 12:57
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Legy boldog.
2017. aug. 5. 12:58
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Sok infó nincs,de én azt csinálnám,hogy összejönnék nála egy ezerszer jobb pasival,komoly kapcsolatra.Aztán nem érdekelne mikor jön,kikkel henceg,ezek rövid dolgok,sokkal nagyobb gáz lenne neki ha látná hogy te békességben,boldogságban élsz más mellett.
2017. aug. 5. 12:58
 6/19 A kérdező kommentje:

Az én exférjem nem hív mert éppen láthatás helyett egy 29 éves csajszival csapat a Balcsin, a gyereke itthon és nem veszi fel a telefont de neki :P

Szal visszahívni nem tudom :)

2017. aug. 5. 12:59
 7/19 A kérdező kommentje:

Harmadik:

Egy ilyen selejtet? Na itt a férfiösszetartás.

2017. aug. 5. 13:03
 8/19 anonim ***** válasza:
95%

Figyelj!

Őt, egyáltalán nem érdekli, hogy mi van veled és a gyerekkel.

Tehetsz bármit, őt már nem fogja meghatni.

Lépj tovább, foglalkozz a kicsivel és találj magadnak egy normális férfit!

2017. aug. 5. 13:04
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Majd ha megöregszik és nem kell a tyúkjainak, épp elég büntetés lesz neki, hogy a gyereke egy életre utálni fogja! Majd a sors visszaadja neki, ne aggódj! Inkább foglalkozz magaddal és a gyerekeddel.
2017. aug. 5. 13:11
 10/19 anonim ***** válasza:
54%
Én a helyedben a gyerekemmel foglalkoznék, nem az exférjemmel. Ahhoz, hogy ő mit csinál, neked már semmi közöd nincs. Azt egyébként honnan tudod, hogy hol van, és kivel? Nyomozgatsz utána? Lesed a közösségi oldalait? Ezt miért csinálod??? Soha nem értettem az ilyen beteg embereket.
2017. aug. 5. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!