Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy újra boldogan éljünk? Vagy így zajlik lelkileg a folyamat ilyenkor?
Válófélben vagyunk a férjemmel.Én kezdeményeztem a válást,az én hibámból válunk első sorban.Nagyon szeretem a férjem és szerintem ő is engem,legalább is ezt mondja és mindketten hiányzunk a másiknak.A kapcsolatunk is nagyon szoros,mindent gond nélkül meg tudunk beszélni ami a válásunkkal kapcsolatos.
15éve vagyunk együtt, példásan boldog volt a házasságunk.Családunk nem lett,mert többszöri lombik program után sem sikerült,sajnos.Aztán egy kicsit eltávolodtunk egymástól,építkeztünk,a férjem külföldre ment dolgozni,sok volt a stressz az anyagiak miatt is.Közben úgy alakult,hogy én megcsaltam az egyik kollégámmal a munkahelyemen...Őszintén elmondtam a férjemnek,mert nem akartam,hogy mástól tudja meg.Hosszú huzavona és sírás után végül együtt maradtunk.Közben én terhes maradtam a kollégámtól.A férjemnek sokszor mondtam ,hogy hagyjon el,mert nem kell elfogadnia a picit így,de ő nem akart.A szülésnél is velem volt a fenekemet is szinte szó szerint kinyalta volna.Minden támaszt megkaptam tőle,de mégis gyötört a kétely,hogy szereti-e a picit.Most 6hónapos a babám,az igazi apukája(mivel nem titkolhattam el,hogy az övé)látni szeretné.Hetek óta ezen emésztettem magam,hogy a kicsit nem választatom el az édesapjától sem.Végül ezen párszor vitáztunk a férjemmel és én mondtam neki,hogy váljunk el,mert nem akarom őt örökké kétségek között hagyni(megbízik-e bennem vagy nem).A kicsi apukáját nem szeretem,nem akarok vele élni,de a picit nem tilthatom el tőle.
Viszont a férjem ahogy elköltözött lett másnap barátnője,aki csak szerintem a vigasza,mert ha beszélünk mindig mondja,hogy szeret és hiányzunk neki.Nagyon szeretem őt,belebetegszem ha végleg elválunk.Ő is hajlana az újrakezdésre,de mégsem akarja,pedig tudom,hogy szeret,de már a nőhöz is kötődik,aki szintén férjnél van még.Ma is beszéltünk telefonon,az volt az első szava,hogy szeret pedig hivatalos ügy miatt hívtam fel.Én éjjel nem alszom,enni alig tudok,nagyon szenvedek.A pici apja is szeretne minket,de én már nem akarok tőle semmit.akkor sem,ha egyedül maradok a gyerekkel.Szeretem a férjem,sokat bántottam,szeretném vissza kapni őt.Bármit megtennék érte.
nagyon nehéz lehet a lombikprogram, persze sokakat összekovácsol, de nekem ismerősömék pont azután mentek szét, h sikerült, megszületett a két gyermek és asszem valahogy a közös cél szűnt meg számukra, na meg olyat is hallottam h valaki 42 évesen esett teherbe spontán, mikor megmondták, h nem lehet gyereke, így nem is védekezett........nem kell ítélkezni
Szerintem a gyereketek egy áldás, nem is értem h egyesek miért úgy beszélnek róla mint valami hiba, hisz a férjeddel úgy néz ki h nem passzoltatok össze ilyen téren. Eltávolodtatok és jött más, persze nem szép h megcsaltad, de ő se viselkedett mintaférjként ahogy írod. Én úgy látom, h ő megbocsájtott neked, de te magadnak nem, viszont akarod őt, akkor miért küldöd el? Sosem késő elmondani valakinek az őszinte érzéseinket, ne vezekelj egész életedben.....én még ma felhívnám és találkoznék vele, h elmondjam az érzéseimet.....én szorítok értetek!!!
Tudod itt nem csak a teherbeesésről van szó!
Ha valaki megcsalja a férjét legalább óvszerrel érintkezzen már egy idegen férfival könyörgöm... pl a különféle fertőzések, gombák miatt!
Meg alapból nem igaz, hogy nem fordult meg a fejébe az a gondolat, hogy bár a férjével nem sikerült, lehet más férfitól épp könnyen megtörténhet-->ami ugyebár igyis lett!
Az hogy a férj régen megcsalta valóban szomorú, de könyörgöm nahogy már akkor ez a nő felmentesüljön azalól, hogy a férje háta mögött zabi gyereket csinált egy vadidegen emberrel! Mi van ezt a nőt magára se lehet hagyni 5 percre, mert már egyből viszket neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!