Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van rá esély, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy újra boldogan éljünk? Vagy így zajlik lelkileg a folyamat ilyenkor?

Figyelt kérdés

Válófélben vagyunk a férjemmel.Én kezdeményeztem a válást,az én hibámból válunk első sorban.Nagyon szeretem a férjem és szerintem ő is engem,legalább is ezt mondja és mindketten hiányzunk a másiknak.A kapcsolatunk is nagyon szoros,mindent gond nélkül meg tudunk beszélni ami a válásunkkal kapcsolatos.

15éve vagyunk együtt, példásan boldog volt a házasságunk.Családunk nem lett,mert többszöri lombik program után sem sikerült,sajnos.Aztán egy kicsit eltávolodtunk egymástól,építkeztünk,a férjem külföldre ment dolgozni,sok volt a stressz az anyagiak miatt is.Közben úgy alakult,hogy én megcsaltam az egyik kollégámmal a munkahelyemen...Őszintén elmondtam a férjemnek,mert nem akartam,hogy mástól tudja meg.Hosszú huzavona és sírás után végül együtt maradtunk.Közben én terhes maradtam a kollégámtól.A férjemnek sokszor mondtam ,hogy hagyjon el,mert nem kell elfogadnia a picit így,de ő nem akart.A szülésnél is velem volt a fenekemet is szinte szó szerint kinyalta volna.Minden támaszt megkaptam tőle,de mégis gyötört a kétely,hogy szereti-e a picit.Most 6hónapos a babám,az igazi apukája(mivel nem titkolhattam el,hogy az övé)látni szeretné.Hetek óta ezen emésztettem magam,hogy a kicsit nem választatom el az édesapjától sem.Végül ezen párszor vitáztunk a férjemmel és én mondtam neki,hogy váljunk el,mert nem akarom őt örökké kétségek között hagyni(megbízik-e bennem vagy nem).A kicsi apukáját nem szeretem,nem akarok vele élni,de a picit nem tilthatom el tőle.

Viszont a férjem ahogy elköltözött lett másnap barátnője,aki csak szerintem a vigasza,mert ha beszélünk mindig mondja,hogy szeret és hiányzunk neki.Nagyon szeretem őt,belebetegszem ha végleg elválunk.Ő is hajlana az újrakezdésre,de mégsem akarja,pedig tudom,hogy szeret,de már a nőhöz is kötődik,aki szintén férjnél van még.Ma is beszéltünk telefonon,az volt az első szava,hogy szeret pedig hivatalos ügy miatt hívtam fel.Én éjjel nem alszom,enni alig tudok,nagyon szenvedek.A pici apja is szeretne minket,de én már nem akarok tőle semmit.akkor sem,ha egyedül maradok a gyerekkel.Szeretem a férjem,sokat bántottam,szeretném vissza kapni őt.Bármit megtennék érte.

2010. máj. 19. 13:41
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
57%

Ezt az egészet 1 dologgal teheted rendbe!

A kollégádat kizárjátok az életetkből! Vagy megérted vagy nem!

2010. máj. 19. 14:10
 12/45 anonim ***** válasza:
szerintem szeretitek egymást, nagy problémát nem látok (tudom,tudom....de ezek nem akkorák), végülis elfogadta a picit, ott volt a szülésnél, valószínűleg ketten összeférhetetlenek voltatok ezért nem jöhetett össze a pici, de végül mégis csak kaptatok egyet, ez adomány így vagy úgy....ülj le vele, mond el h szereted újra akarod kezdeni és mindent megfogsz tenni h többé ne bántsátok egymást.....a férjemmel rengeteg gondunk volt, ő a saját gyerekünket nem akarta elfogni, ez a férfi szeret téged és te is szereted őt, a biológiai apát nem szereted ez tiszta sor.....beszélj meg vele találkozót és mond el amit nekünk!!!!!!sok sikert és legyetek boldogok én azt kívánom!
2010. máj. 19. 14:15
 13/45 anonim ***** válasza:
14.04-esnek teljesen igaza van, a hsz-éből én úgy gondolom, hogy szakember. Laikusan én úgy látom, hogy akkor van esélye a kapcsolatotoknak, ha mindketten igazán akarjátok és a férjed újra fog tudni bízni benned. A gyereket az apjától nem tilthatod el és ezt a férjednek is meg kell értenie. Nem a te, nem az apuka, hanem a gyerek érdeke vagyis inkább joga, hogy megismerje az apukáját. Ami nekem benned nagyon nem tetszik (ezért tudok igazat adni az "ócsárló" hozzászólóknak is), hogy nagyon úgy tűnik, magadat sajnáltatod, sajnálod, most sírsz, amikor már megvan a probléma. Mondjuk mentségedre legyen mondva beismered, hogy a férjed jó, te követtél el iszonyú nagy hibát. De ne sirasd magad, mert hogy őszinte legyek megérdemled..... Itt inkább a körülötted lévők nem érdemlik meg,hogy ilyen irányba változott az életük.
2010. máj. 19. 14:17
 14/45 anonim ***** válasza:
60%

ma 13:54

"Egy nap alatt barátnőt szerzett?"

Neked ebből a történetből csak ennyi volt ami szemet szúrt? Pfff szánalmas vagy! Ő pedig 1 óra alatt felcsináltatta magát, a férje háta mögött, mig ő külföldön dolgozott, hogy javuljanak az anyagi helyzetek a feleségével! Na ez az undoritó munka!

Más ártatlan nőket üt-ver, lelkileg terrorázalja a férje, neki pedig kivan nyalva a segge és még ő a "szenvedő alany"

2010. máj. 19. 14:18
 15/45 anonim ***** válasza:
46%

Kedves mindentudó barátaink! Miért van az, ha valaki véleménye nem szimpatikus számotokra az már ócsárlás?

Az igazat megmondani nem ócsárlás, csak nincs mellé fél oldalas körítés és rizsa.

üdv

2010. máj. 19. 14:21
 16/45 anonim ***** válasza:
14.21-es. Én a 14.17-es vagyok. Nem nekem szántad a mondandód ugye?
2010. máj. 19. 14:23
 17/45 anonim ***** válasza:
46%
14:21-es vagyok. Látom felismerted...
2010. máj. 19. 14:27
 18/45 anonim ***** válasza:

Akkor tanulj meg olvasni pajtás....

És ami még fontosabb, értelmezni is..... Akkor nem írnál ilyen hülyeséget.

2010. máj. 19. 14:29
 19/45 anonim ***** válasza:
24%
Tök egyszerű: rájöttél, hogy balek voltál, gondolom lelkiismeret furdalás meg minden tiszta ideg voltál és szépen kitöltötted a férjeden. Úgy gondoltad elzavarod és akkor legalább majd nem azt látját, hogy jajj te milyen szemét vagy, hogy megcsaltad, hanem azt, hogy te szegény egyedül maradtál... Sajnáltatni akartad magad ennyi... ez egy jól megszokott taktika a nőknél, néha én is alkalmazom. - kis dolgokban, mert én nem lennék képes megcsalni a párom. Azért remélem összekapod majd magad.
2010. máj. 19. 14:31
 20/45 anonim ***** válasza:
46%
Te írtad, hogy "ócsárló,, Itt mindenki elmondja a véleményét, és nem csak én vagyok így, hogy a lényegre törekszik. Elrontotta a csaj! Attól,hogy kiselőadát tartok, és mások "ócsárló,, megjegyzésit kiemelem, a szitu ugyan az marad. (de szerintem itt senki nem ócsárolt)
2010. máj. 19. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!