Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van rá esély, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy újra boldogan éljünk? Vagy így zajlik lelkileg a folyamat ilyenkor?

Figyelt kérdés

Válófélben vagyunk a férjemmel.Én kezdeményeztem a válást,az én hibámból válunk első sorban.Nagyon szeretem a férjem és szerintem ő is engem,legalább is ezt mondja és mindketten hiányzunk a másiknak.A kapcsolatunk is nagyon szoros,mindent gond nélkül meg tudunk beszélni ami a válásunkkal kapcsolatos.

15éve vagyunk együtt, példásan boldog volt a házasságunk.Családunk nem lett,mert többszöri lombik program után sem sikerült,sajnos.Aztán egy kicsit eltávolodtunk egymástól,építkeztünk,a férjem külföldre ment dolgozni,sok volt a stressz az anyagiak miatt is.Közben úgy alakult,hogy én megcsaltam az egyik kollégámmal a munkahelyemen...Őszintén elmondtam a férjemnek,mert nem akartam,hogy mástól tudja meg.Hosszú huzavona és sírás után végül együtt maradtunk.Közben én terhes maradtam a kollégámtól.A férjemnek sokszor mondtam ,hogy hagyjon el,mert nem kell elfogadnia a picit így,de ő nem akart.A szülésnél is velem volt a fenekemet is szinte szó szerint kinyalta volna.Minden támaszt megkaptam tőle,de mégis gyötört a kétely,hogy szereti-e a picit.Most 6hónapos a babám,az igazi apukája(mivel nem titkolhattam el,hogy az övé)látni szeretné.Hetek óta ezen emésztettem magam,hogy a kicsit nem választatom el az édesapjától sem.Végül ezen párszor vitáztunk a férjemmel és én mondtam neki,hogy váljunk el,mert nem akarom őt örökké kétségek között hagyni(megbízik-e bennem vagy nem).A kicsi apukáját nem szeretem,nem akarok vele élni,de a picit nem tilthatom el tőle.

Viszont a férjem ahogy elköltözött lett másnap barátnője,aki csak szerintem a vigasza,mert ha beszélünk mindig mondja,hogy szeret és hiányzunk neki.Nagyon szeretem őt,belebetegszem ha végleg elválunk.Ő is hajlana az újrakezdésre,de mégsem akarja,pedig tudom,hogy szeret,de már a nőhöz is kötődik,aki szintén férjnél van még.Ma is beszéltünk telefonon,az volt az első szava,hogy szeret pedig hivatalos ügy miatt hívtam fel.Én éjjel nem alszom,enni alig tudok,nagyon szenvedek.A pici apja is szeretne minket,de én már nem akarok tőle semmit.akkor sem,ha egyedül maradok a gyerekkel.Szeretem a férjem,sokat bántottam,szeretném vissza kapni őt.Bármit megtennék érte.

2010. máj. 19. 13:41
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint csak olvasol, de nem értelmezel.... Szerinted miért tettem idézőjelbe azt, hogy "ócsárló"???? És mit írtam mellé körítésnek? Nem azt, hogy egyet tudok érteni????? Mert a csaj sajnáltatja magát, pedig önmagának köszönheti, hogy ilyen szituban van.....

Szóval előbb értelmezz, utána fikázz..... Csókolom!

2010. máj. 19. 14:41
 22/45 anonim ***** válasza:
46%
Nem fikázok! De nem is szeretnék vitatkozni, mert nem kenyerem... úgyh. elnézésedet kérem kedves...
2010. máj. 19. 14:47
 23/45 anonim ***** válasza:
51%
Ha már megcsaltad a férjedet legalább annyi eszed lett volna hogy védekezz! Akkor nem lett volna ez az egész galiba!
2010. máj. 19. 14:48
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
A 14:40-es hozzászólás tényleg nagyon jó. Mindenképpen menjetek el párterapeutához! Túl sok a sérelem ahhoz szerintem, hogy anélkül menne. és talán az sem baj, ha külön mentek egy időre, akár el is váltok, és utána úgy közeledik hozzád a férjed, ha akar, mint egy gyerekes, egyedülálló anyukához. Szerintem jobb lenne, ha a férjed nem szembesülne állandóan az apukával. De ez csak az én (szintén laikus) véleményem.
2010. máj. 19. 14:48
 25/45 anonim ***** válasza:

14.47. Nem hát..... :)

szeva....

2010. máj. 19. 14:53
 26/45 anonim ***** válasza:

Szia!

A házasság szent kötelék, nem lehet csak úgy elszakitani!

A férjed:

azért költözött össze egy másik (férjnél levö) növel, mert nagyon megviseli a veletek történtek s ha egyedül élne akkor belerokkanna. De viszont igy még helyrehozhatóbbnak látja a házasságotokat, hogy az a nö is még férjnél van. A babátokat úgy szereti, mintha az övé volna. Jó apa lehet, ha akarod. Csak az számit, hogy szereted s ö is nagyon szeret titeket!

Te:

voltak már mások is igy, hogy nem estek teherbe a hön szeretett férjüktöl, de mástól viszont igen. Meg kell beszélned a gyerek apjával, hogy mondjon le róla, vagy ha nem akar lemondani, akkor se zilálja szét a házasságotokat. Ha szereti a kicsit akkor segitsen, hogy rendes családba nöhessen fel, azt pedig te és a férjed tudjátok csak biztositani.

A szeretö:

Nem hiszem, hogy be volt tervezve a gyermek, nem hiszem, hogy nem tudott a problémátokról. Ha te nem szereted, akkor miböl gondolja, hogy boldog család lennétek? A babádnak semmiképp sem lenne jó, ha együtt nevelnétek, vagy ha egyedül nevelnéd!

Vagy legyen a család barátja s ne titkoljátok a gyermek elött, hogy ö az apa. Ez eleinte nehéz lehet, de bele lehet szokni s nagyon jó baráti-családi kapcsolatot lehet kialakitani.

A Baba:

Neki az a legjobb, ha a szülei szeretik egymást, de nem érdekes, hogy ki az édes szülö, csak a biztonság, szeretet mindig meglegyen!

A jövö képei az alapján amit leirtál:

(Anya nem szereti "Apát" pedig együtt élünk.

De van egy másik "Apa",aki Anya férje, és akit szeret Anya és ezért ezt az "Apát" jobban szeretem mert Anya szereti öt...)

2010. máj. 19. 14:53
 27/45 A kérdező kommentje:

Sajnos az én családom is lelkiismeret furdalást okozott,mert mindig azt mondták,hogy sajnálják az igazi apát,és a férjem sosem fogja úgy szeretni a picit....stb.Ezzel nem akarom a felelősséget hárítani magamról,de ez is befolyásolt a döntésemben,amit már bánok nagyon.Különben a férjem is megcsalt engem,elmesélte utólag(ez évekkel ezelőtt történt),de ő nem akart elhagyni.

A baba pedig véletlen fogant meg,egyszeri találka során...Nem is sejtettem,hogy terhes vagyok.Elmentünk lombik intézetbe és ott közölték,hogy túl vastag a nyálkahártya...stb.Rá pár napra nem jött meg a mensesem.

Ilyen helyzetet,mint amibe mindketten vagyunk senkinek nem kívánok....

2010. máj. 19. 15:05
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

"A baba pedig véletlen fogant meg,egyszeri találka során"

Véletlenül lefeküdtél vele?

2010. máj. 19. 15:09
 29/45 anonim ***** válasza:
Persze nem kívánsz ilyen helyzetet senkinek, de megint ne magadat sajnáltasd! Folyamatosan dől belőled, hogy neked most milyen rossz. Bár ha kölcsönösen megcsaltátok egymást, akkor akár tiszta lappal is indulhatnátok....
2010. máj. 19. 15:12
 30/45 A kérdező kommentje:
Akkor volt egyszeri találka,amikor a férjemnek elmondtam a dolgot.mert utána nem tudtam a lelkiismeretem miatt találkozni vele többet.Kb.abban az időszakban 3hét alatt akkor utoljára voltunk együtt.
2010. máj. 19. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!