Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek van esélye az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélye az emeltetésre?

Figyelt kérdés
5 éve elvált házaspár. Anyánál van a gyerek elhelyezve. Apa gy-t fizet (50eFt) rendszeresen, becsülettel. Emellett vásárol a gyereknek, iskolakezdésbe, vagy ruházkodási költségbe beszáll ha úgy adódik. Tavajig még táborok költségeibe is a gyt-n felül. Ebben az évben anyagi helyzete nem engei meg a táborokba való beszállást. A bírósági végzésben nincs benne az ilyen külön költség, csak a gyt. Anya fenyegetőzik, hogy perre megy. Anya nagyon jó körülmények között neveli az új férjével a gyereket. Apa anyagi helyzete rossz. Mennyi az esélye, hogy valamit elér az apával szemben a bíróságon?
2010. máj. 19. 09:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ja, nehogy csökkentés legyen a per vége. Nem azért, mert anyu jó körülmények között él az új férjével, hanem apa megváltozott anyagi körülményei miatt a bíró mondjuk a jövedelem 20%-a melett dönt.
2010. máj. 19. 09:51
 12/27 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy az anyukának semmi esélye sincs. Sőt Én az apa helyébe kérném a csökkentést minimálisra és azon felül támogatnám a gyereket. Jogilag csak azt támadhatja ami a határozatban le van írva!!! Egyébként meg szégyellheti magát!!!
2010. máj. 19. 09:54
 13/27 anonim ***** válasza:
Mennyit keres az apa?
2010. máj. 19. 11:05
 14/27 anonim ***** válasza:
Semmi esély, és ha ilyen szemét az anya, ill. ha valóban megváltoztak az anyagi körülmények, én kérném a csökkentést. Remélem eltettél minden papírt ami a korábbi + támogatásokat igazolja, amiket nem kötelezően fizettél, hanem a gyermeked miatt, mert ez is egyértelműen bizonyítja a bíróság előtt, hogy mennyire lelkiismeretes vagy. Én kérnék csökkentést.
2010. máj. 19. 12:41
 15/27 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menjen anyuka a bíróságra.A bíró se hülye!Nem hogy emelni fogja az összeget, lehet hogy anyuka esik majd pofára ha csökkentés lesz a vége.Amúgy ha az apának megváltozott az anyagi helyzete ő is kérheti a bíróságtól a gy.tartás csökkentését.Az apa nem köteles a gyt összegén felül beszállni semmibe!Ez csak az ő jóindulata!Gyűlölöm az ilyen nőket akik az exükből akarnak megélni, az apát ellehetetlenítik ők maguk meg magas színvonalon éldegélnek....
2010. máj. 20. 08:57
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Honnan a fenéből tudjátok,hogy csökkenteni fogja a bíró?

Tudjátok mennyit keres az apa?Mert ha havi 300000-at mondjuk,akkor még többet fog fizetni...ha mondjuk azért rossz az anyagi helyzete,mert 50M-os házra meg két luxusautóra fizeti a részletet,akkor az a bíróságot nem fogja érdekelni...

Egyébként nem értem...ha tényleg nem tudja fizetni,amit eddig fizetett,menjenek a bíróságra,ott majd kiderül az igazság...mondjuk az,hogy nem is az apa,hanem az "újbarátnő" nem akarja,hogy ki legyen fizetve a nyári tábot,mert szeretnenyaralni pár hétig Mexikóba...

2010. máj. 20. 10:32
 17/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ha így lenne, nem itt kérne segítséget hanem elmenne a legjobb ügyvédhez!

Amúgy meg saját tapasztalat, hogy nálunk is csak követelt az anyuka állandóan a bírósággal fenyegette a páromat, aztán beadta a pert és végül még az apa által felajánlott összeget se ítélte meg a bíró hanem annál kevesebbet.Hát így jár aki sokat akar és telhetetlen...természetesen elérte azt is hogy ezek után az apa is így áll a dolgokhoz!

2010. máj. 20. 11:06
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem úgy néz ki,hogy az apa kér itt segítséget.

A barátnő meg ha pénze lenne,akkor se mehetne más ügyvédhez,mert ő nem indíthat pert más nevében.

Lássuk be 50000 ft kvázi sok,de aki sokat keres,annak nem az.Van ismerősöm,aki ennyiért vesz kb havonta 1-2 cipőt/csizmát.

Az,hogy az apa(tényleges) fizetése mennyi nem tudjuk...lehet még a kérdező sem...

2010. máj. 20. 11:18
 19/27 anonim ***** válasza:
66 %-os, olvass a sorok között... itt bizony az apuka kérdez szerintem. Kérdező, hol vagy elveszve?
2010. máj. 20. 11:32
 20/27 anonim ***** válasza:

Attól hogy pl. az apa új élettársa /barátnője kérdez a tény tény marad:a gyerektartást a gyerek tényleges szükségleteire határozzák meg.(nem luxuscikkekre)

Ha anyuci kap az apától 50 ezret+a családi+nyílván anyuci is hozzátesz nehogy azt mondja nekem valaki hogy az nem elég 1 gyermek havi költségeire!Plussz ugye az apa még egyéb költségekbe is beszáll.Én biztos nem lennék ilyen hülye ha az anya így áll a dolgokhoz!Szégyelheti magát!

2010. máj. 20. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!