Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi esélye van egy többgyer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy többgyerekes nőnek válás után újra megtalálni a párját?

Figyelt kérdés
Adott egy 5 gyermekes, fiatal (33 éves) nő, válófélben, az apa költözik, ő marad a nagy családi házban a gyerekekkel. A külsejére nagyon igényes, az 5 gyerek ellenére kifogástalan alakkal rendelkezik. Mennyi esélye lehet még, hogy találjon valakit, aki 5 gyerek ellenére is összejönne vele?
2011. szept. 25. 13:41
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
79%

Hát, attól függ.

Van, akinek sikerül, van, akinek nehéz.

Én nőként nem jönnék össze olyan férfivel, akinek van gyereke, kivéve, ha az a gyerek felnőtt, de még akkor is zavarna. A férfiak még kényesebbek erre a témára.

De én azért sok sikert kívánok :)

2011. szept. 25. 13:43
 2/34 anonim válasza:
goodluck
2011. szept. 25. 13:45
 3/34 anonim ***** válasza:
81%
Nos, biztos nem könnyű, de ha vigasztal, én gyerek nélkül, szintén 33 évesen nem nagyon találok megfelelő pasit. Ez szerencse kérdése, meg hogy van-e alkalmad egyáltalán ismerkedni. Mondjuk 5 gyerek mellett nem is marad időd pasizni. Azért egy kapcsolat elején kell kettesben is lenni azzal a férfivel, ennyi gyerek mellett pedig ez megoldhatatlannak tűnik.
2011. szept. 25. 13:50
 4/34 anonim ***** válasza:
93%
kb 1% az esélye, főleg 5 gyerekkel akármilyen jól is néz ki.
2011. szept. 25. 13:53
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy milyen jól nézel ki, lehetsz akár topmodell is, de nálam az 5 gyerek abszolút kizáró ok lenne. Még az 1 gyerek elmenne, de 5 az már sok.
2011. szept. 25. 13:59
 6/34 anonim ***** válasza:
81%
5 gyerek ? Ha anyagilag is annyira jól áll, hogy be merte ezt vállalni és még csinos is, akkor van esély.
2011. szept. 25. 14:00
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
van esélyed de szerintem jóval kevesebb mint a hasonlóan csinos korodbeli nőknek gyerek nélkül. azért ne add fel, nézegess körül akár a neten is, előbb utóbb de biztos találsz valakit
2011. szept. 25. 14:08
 8/34 anonim ***** válasza:
79%
Hát eléggé minimálisra szűkül a kör, aki elfogad így is, de biztos nem lehetetlen.... nagyon nagy szerencse kell hozzá, fiatal pasasokat szerintem eleve lőj ki, mert ők egyrészt még gyereket se nagyon akarnak, főleg nem másét pesztrálni. De sok szerencsét.
2011. szept. 25. 14:09
 9/34 anonim ***** válasza:
79%
A világért sem akarok megbántani senkit, de szerintem másét senki nem akarja pesztrálni, csak van, akinek ezt dobja a gép.
2011. szept. 25. 14:10
 10/34 A kérdező kommentje:

anyagilag nem önálló, mivel a gyerekek mellett nem tudott/tud dolgozni egyáltalán, ezért a volt férje tartja el őt is és a gyerekeket is..

én a volt férj párja vagyok

2011. szept. 25. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!