Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy többgyerekes nőnek válás után újra megtalálni a párját?
Szóval a párod tartja el a volt feleségét.
Bíróságilag is, mármint meg van ítélve asszonytartás?
Mert gondolom azért tetted fel a kérdést, mert zavar, hogy eltartja a volt feleségét, ezért szeretnéd, hogy találjon valakit.
A gyerekeiről köteles gondoskodni, de volt házastársról nem.
Háááát... Én nő vagyok, szóval nem tudom, hogyan gondolkodnak a férfiak, de ha beleélem magam a helyzetükbe, akkor azt mondom, hogy egy 5 gyerekes nővel nem nagyon akarnék összejönni.
Ha még két gyereke van mondjuk, az egy dolog. Már ha normálisak a gyerekek, és elfogadnak engem, nem pedig keresztbe tesznek, és gyűlölködnek.
De 5 gyerek... Annyi sosem kéne!! Semmiképpen sem. Még saját se, nem hogy idegen.
És ráadásul gond lehet, ha pl. a férfi is akar saját gyereket, de akkor már 6-7 lesz, vagy mi? :S
Szóval, nehéz.
De biztosan nem lehetetlen, mindenféle ember van, biztos van, akinek meg így kell majd, gyerekekkel együtt. :)
Hát azt mondom 1 gyerek lenne,akkor egyszerű lenne!Na de 5 gyerekkel??Ahány gyerek annyiszor 15%-al csökken az esély szerintem.Ha nagyon jól néz ki,akkor esetleg dugó pajtit találhat magának,de ki akar 5 idegen gyereket nevelni??
Biztos van,de az valami nagy balek lehet akkor akinek úgy szintén 1% esélye van a nőknél általában...bocsi ha őszinte voltam de szerintem nagyjából ez az igaszság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!