Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi esélye van egy többgyer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy többgyerekes nőnek válás után újra megtalálni a párját?

Figyelt kérdés
Adott egy 5 gyermekes, fiatal (33 éves) nő, válófélben, az apa költözik, ő marad a nagy családi házban a gyerekekkel. A külsejére nagyon igényes, az 5 gyerek ellenére kifogástalan alakkal rendelkezik. Mennyi esélye lehet még, hogy találjon valakit, aki 5 gyerek ellenére is összejönne vele?
2011. szept. 25. 13:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Szóval a párod tartja el a volt feleségét.

Bíróságilag is, mármint meg van ítélve asszonytartás?

Mert gondolom azért tetted fel a kérdést, mert zavar, hogy eltartja a volt feleségét, ezért szeretnéd, hogy találjon valakit.

A gyerekeiről köteles gondoskodni, de volt házastársról nem.

2011. szept. 25. 14:35
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
komoly kapcsolat az biztos hogy nem jön majd könnyen hiszen a mai világban még két saját gyereket is nehezen vállal az ember nemhogy más 5 gyerekét nevelje.
2011. szept. 25. 14:35
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Háááát... Én nő vagyok, szóval nem tudom, hogyan gondolkodnak a férfiak, de ha beleélem magam a helyzetükbe, akkor azt mondom, hogy egy 5 gyerekes nővel nem nagyon akarnék összejönni.

Ha még két gyereke van mondjuk, az egy dolog. Már ha normálisak a gyerekek, és elfogadnak engem, nem pedig keresztbe tesznek, és gyűlölködnek.

De 5 gyerek... Annyi sosem kéne!! Semmiképpen sem. Még saját se, nem hogy idegen.

És ráadásul gond lehet, ha pl. a férfi is akar saját gyereket, de akkor már 6-7 lesz, vagy mi? :S

Szóval, nehéz.

De biztosan nem lehetetlen, mindenféle ember van, biztos van, akinek meg így kell majd, gyerekekkel együtt. :)

2011. szept. 25. 14:41
 14/34 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem arról ábrándozik, ha az ideális partnerről van szól, hogy egy exfeleség/exférj és x számú pulya a tartozéka. Csak épp van aki elfogadja, van aki nem. Nekem nem kéne még egy gyerekkel sem senki.
2011. szept. 25. 14:51
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Csodák lehetnek, de reálisan nézve 0-hoz közelít az esélye.
2011. szept. 25. 14:59
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy Brad Pitt is összejött egy több gyerekes nővel. Na jó, a viccet félretéve, komolytalan kapcsolatai lesznek, de egy pasit se fog találni, aki másnak az 5 gyerekét eltartja. Sajnos ez a párod sara marad.
2011. szept. 25. 15:05
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tudom nem ide tartozik, de mi vitte rá a párod, hogy elhagyja azt a nőt akinek 5 gyereket csinált? Komolyan, nem szívózás, csak érdekel.
2011. szept. 25. 15:07
 18/34 anonim ***** válasza:
77%
Barátom apja is 4 gyereket hagyott ott.Az anyja nem talált új férjet.Bukta.Az apja meg ment a lompos után.
2011. szept. 25. 15:11
 19/34 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem meg inkább arra koncentráljon, hogy a gyerekeinek mindent megadjon, ne arra, hogy legyen valaki gyorsan, aki megvakargatja a punciját.
2011. szept. 25. 15:41
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt mondom 1 gyerek lenne,akkor egyszerű lenne!Na de 5 gyerekkel??Ahány gyerek annyiszor 15%-al csökken az esély szerintem.Ha nagyon jól néz ki,akkor esetleg dugó pajtit találhat magának,de ki akar 5 idegen gyereket nevelni??

Biztos van,de az valami nagy balek lehet akkor akinek úgy szintén 1% esélye van a nőknél általában...bocsi ha őszinte voltam de szerintem nagyjából ez az igaszság...

2011. szept. 25. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!