Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy többgyerekes nőnek válás után
újra megtalálni a párját?
21/34 A kérdező kommentje:
állítólag rengeteg vita volt, a végén már teljesen elhidegültek egymáshoz, úgy nevelték a gyerekeket, hogy kettejük között szinte nem is volt kontaktus..
én tiszteletben tartom a párom múltját, szerencsére nem okoz gondot eltartani a volt feleséget és a gyerekeket is, viszont a nő nehezen fogadja el, hogy már nincs velük a gyerekek apja, állandóan próbál kitalálni valamit, amivel kompromisszumot köthet, holott ő is tudja, hogy hosszútávon nem működik a dolog..nem mondom, hogy nem örülnék, ha találna maga mellé valakit aki feledteti vele, hogy nem csak egy háztartásbeli "robot" aki 0-tól 24-ig főz, mos, pelenkáz, gyereket nevel..
22/34 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy ameddig nem zárja le magában a volt házasságát, addig nem fog találni maga mellé senkit.
Így se valószínű az 5 gyerek miatt, de ebben a helyzetben meg abszolút nem, hiszen nem is akar mást.
2011. szept. 25. 17:27
Én 3 gyermekkel találtam magamnak új párt. 3 év után sikerült, igaz annyira nem is kerestem,időm nemigen volt rá a munka meg a sport mellett, gondoltam majd úgyis megtalál. A neten keresztül találtunk egymásra. S tavaly májusban összeházasodtunk,s 2 hónapja megszületett a közös kisfiunk. A gyermekeimet pedig úgy szereti mintha a sajátjai lennének, de az anyósom is igy van vele. A gyermekeim 16, 13,11 évesek, és van egy 8 hetes kisfiúnk.
34/n
2011. szept. 25. 19:01
Én ha jól olvastam te vagy az 5 gyermekes apuka új párja???Fordítsuk meg a kérdést:A te párod is megtalálta az új párját benned, pedig ott volt az 5 gyerek.A 0-tól 24-óráig tartó robotot sem értem, mert egy normális férfi még válás utánb is képes apaként nevelni a gyerekeit, ami nem merül ki abban, hogy a pénzt leteszi anya kezébe minden hónap elején, hanem igenis elviszi magához az 5 gyerekét és az új párocska is tud főzni, mosni takarítani néha az 5 gyerek után, addigis hátha bepasizik anyuci.De most komolyan.Amikor a párod lett a párod mérlegelned kellett neked is az 5 gyereket.Nemde?
2011. szept. 25. 20:05
Az esély a 0 felé közelít sajnos. Sokan még egy gyerekkel sem találnak senkit, akármilyen jól is néznek ki.
Mivel a pasik nagy rész ribanc, így szeretőt találhat. Aki foglalkozik testileg vele. De az biztos hogy nem fog 5 gyereket pesztrálni.
Ha férfi lennék, én sem biztos h bevállalnám, kivéve ha meddő férfi lennék és beleszeretnék a nőbe.
26L
2011. szept. 26. 12:07
Azért az más,ha egy férfinek van 5 gyereke, mert eleve nem vele vannak mindig. Hanem az anyjukkal, és két hetente vagy itt nem tudom, hogy volt a megegyezés, az anyjukkal. De az biztos, hogy amíg az apukánál vannak, van egy kis szabadidő, ha akarja egyáltalán, és nem a férfit használni, zsarolni.(Itt nem az apa pénzére gondolok feltétlenül, mert szerencsére ebben a helyzetben nincs gond.) Ha akar, szerintem talál. Ha a párod anyagilag támogatja, nem a pénzért kell majd az új férfi. Hangsúlyozom, ha kell egyáltalán neki.
2011. szept. 26. 13:55
Megkérdezném én a párom, mi volt az oka pontosan a veszekedéseknek? Mert az anya biztosan nem akarja elhajtani 5 gyerek apját. Jó duma, csak általában a veszekedés azért van, mert apu házasságon belül is kilép a szerepéből, és pl nem jár haza, nem foglalkozik a gyerekekkel, rá sem néz a feleségre, ha leomlik a ház, akkor sem mozdítja meg a kisujját sem, ami miatt nyilván szólni kell az anyának. És akkor jön a veszekedés, hiába, válni kell. Nagyon-nagy sze.métség ám ilyet tenni a gyak. háztartásbeli feleséggel! Nyilván nem lesz új társa 5 gyerekkel, mire a gyerekek felnőnek meg már öreg lesz... Mi lesz, ha már nincs gyerektartás? Hol kap majd állást? Az is évekbe telhet. Tudod, a helyedben jól seggbe kellett volna rúgni apucit, hogy húzzon vissza és nevelje fel szépen a gyerekeket, aztán utána keresgéljen. Az is épp elég görénység, mivel az anya akkor is egyedül marad már, de legalább a gyerekeket nem rakja tönkre.
2011. szept. 26. 14:26
Egy gyerekkel vagy kettővel talán kezdhet új életet, de öttel, felejtsd el. Ez egy nagyon szoros kapocs köztük. Elég bátor vagy te is, szeretnétek közös gyereket?
2011. szept. 26. 14:29
Hát nem sok... De mondjuk, ha az apuka 5 gyerek után megtalált magának téged... Akkor van! Tényleg, valaki már kérdezte, szülni akarsz neki? Az kemény szitu! De mit aggódsz te az ex feleségért? Szerintem zavard vissza anyuhoz, és a gyerekekhez, te meg keress magadnak egy gyerek nélküli normális pasast! Így jár mindenki a legjobban!
2011. szept. 26. 15:38
Kapcsolódó kérdések: