Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi esélye van egy többgyer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy többgyerekes nőnek válás után újra megtalálni a párját?

Figyelt kérdés
Adott egy 5 gyermekes, fiatal (33 éves) nő, válófélben, az apa költözik, ő marad a nagy családi házban a gyerekekkel. A külsejére nagyon igényes, az 5 gyerek ellenére kifogástalan alakkal rendelkezik. Mennyi esélye lehet még, hogy találjon valakit, aki 5 gyerek ellenére is összejönne vele?
2011. szept. 25. 13:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű, de talán nem is kizárt igaz ehhez adott esetben azt is kell vállalni, hogy teszem azt ha magamat nézem akkor én akarnék még saját gyereket is. Vállalnál még gyereket? Mert ez kardinális kérdés...
2011. szept. 28. 12:47
 32/34 anonim ***** válasza:

mondjuk ha bevezetnétek h az 5 gyerek 2 hetet otthon,2 hetet nálatok töltsön,lenne ideje pasizni..

vagy szépen küld vissza a férjét,nem szép dolog elvinni egy apát 5 gyerek mellől.

2011. okt. 1. 01:03
 33/34 A kérdező kommentje:
a férjet nem küldöm sehova, nem egy postai csomag, akit küldözgetni lehet, egyébként sem én vonzottam magamhoz, több mint fél évig probálkozott, bizonygatott, hogy nem fogom hátrányát érezni az ő hátterének..Nem fogom más gyerekét nevelni és szerencsére ezt nem is akarja sem a párom se más
2011. okt. 1. 13:05
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
No ha nem fogod más gyerekét nevelni, akkor ne kelljen más párja sem neked.A más gyereke a te "más párodé".Egyébként meg mit aggódsz akkor a volt feleség miatt?Nanááááá, hogy bizonygatott neked, tudod te mivel jár 5 gyerek nevelése?Ez egy olyan kolonc, amiből csak a génhibás apák tudnak olymódon szabadulni, ahogyan azt a te párod teszi.Az még a jobbik eset, ha a te párod még ad haza pénzt a gyerekekre, mert a legtöbb hím az új nőstény képbe kerülésével nemcsak fizikálisan szüntet meg minden kapcsolatot a saját vérével, hanem anyagilag is.Egy biztos!Nekem aztán bizonygathatta volna több évig is akár, hogy hogy nem szenvedem hátrányát egy ilyen kapcsolatnak, én AKKORSEM engedtem volna magamhoz közel egy ilyen alakot.És ne mondd, hogy neked nyugodt a lelkiismereted pl. egy karácsonyi szenteste , hogy a te "egyetlenedet"még 5-en várják valahol DE NAGYON!!!Ez nem éppen ép észre vall.A szerelem meg úgyis elmúlik idővel...,. mint ahogyan a volt feleségének sem szimpátiából csinálta az 5 gyereket, hanem szerelemből...és az is elmúlt.
2011. okt. 1. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!