Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélye?
Figyelt kérdés
Férjem beadta a válást,indok idegbeteg,szerinte szülési depresszióm van képtelen vagyok a gyerekek ellátására,elme szakértői szakvéleményt kér anyóst hívatta be a tárgyalásra tanúként stb...csak,hogy a gyerekeket megszerezze.Persze mind ehhez hozzá tenném elfelejtette ő neki van egy másik nő az életében.....
Iskola,védőnői vélemény szerint nincs semmi alapja a vádaknak hiszen soha semmi probléma nem volt velem.Ő elköltözött velem van mind két gyermek (9,3 év)....
2011. szept. 18. 12:11
1/13 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, nincs semmi esélye, a gyerekeket nem tudja ilyen mondvacsinált indokkal elperelni.
2/13 anonim válasza:
Gratulálok a férjednek, hogy a rosszban nem tart ki melletted....idióta majom!
Ha nincs semmi bajod, akkor nem fogják elvenni tőled a gyerekeket.
3/13 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom,hogy az igazamat igazoljam még a válás beadása előtt elmentem egy "dilidokihoz" aki megállapította nem szenvedek semmilyen depresszióban csupán rájöttem jó néhány dologra.....
2011. szept. 18. 12:23
4/13 anonim válasza:
Az,hogy jön a te elmeállapotodhoz,hogy neki van másik nője?
5/13 A kérdező kommentje:
Ő tagadja az egészet,hogy van neki más persze mind erre van bizonyíték,ő hagyta el a családod,Gondolom mind ezt azért találta ki,hogy engem tüntessen fel rossz színben nyilván a gyerekelhelyezésnél számítana ezen dolgok.Engem már nem érdekel az,hogy ő kivel mikor csak ezt a fajta mocskolódást viselem nehezen.Sőt saját maga mondta az "ügyvédje javasolta",hogy ezt írják-kérjék a papírba.
2011. szept. 18. 12:44
6/13 anonim válasza:
Igazi gerinctelen fér@g a férjed. Egy dolgot tehetsz, nagyon-nagyon vigyázol magadra. Azt akarja elérni, hogy összeroppanj, dühkitöréseid legyenek, amikre hivatkozva elveheti a gyerekeidet. Ha a bíróságon felsorolod egymást követően az eseményeket, a bíró majd megkérdezi a férjedet, hogy apukának nem inkább segítenie kellett volna otthon a két gyerek mellett abban az időben amit az új nője felhajtására fordított? Ne félj, a bírók nem hülyék, nem ez az első trükkös apuka, aki próbálkozik ezzel. Anyósodtól meg simán kérdezd meg, miért nem nevelt inkább embert a fiából ahelyett, hogy téged vádol, és tudja-e, hogy a hamis tanúzást büntetik. Kitartás, ne hagyd magad!
7/13 anonim válasza:
Kérdezd meg a férjedtől, ha alkalmatlan vagy a gyerekek nevelésére, hogy tudta rád bízni őket, míg csajozni járt? Fel sem állhatott volna a f@rka az aggodalomtól!
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm biztatásod,nagy meg könnyebülés mert hát nem is ismered teljes történetet pont úgy van ahogy írtad.Valóban azt akarja szerintem is,hogy össze roppanjak de nem sikerül neki nekem már ő nem számít próbáltam vele rendezni a kapcsolatot,de mind hiába ha menni akar menjen nekem a két gyerek jelenti az életem :)
2011. szept. 18. 13:20
9/13 A kérdező kommentje:
Ezt majd az ügyvédem kérdezi meg a tárgyaláson.
2011. szept. 18. 13:21
10/13 anonim válasza:
Az ilyen pasikkal az a legnagyobb probléma, hogy mind különlegesnek hiszi magát, nekik nem elég az "unalmas" átlag élet, izgalomra, pezsgésre vágynak, amit csak egy friss kapcsolat adhat meg, nem pedig a kakis pelenka. Asszonyka egy darabig néz, aztán kérdez, aztán morog, majd kiabál, apuka meg besértődik, diagnosztizál: anyuka idegbeteg. Ha tudnád milyen tucat, egykaptafa pali a férjed, nem lepődnél meg, hogy részleteket sem nagyon kell mondanod. Pont ezért nyugodj meg, a bíró már százával látott-hallott ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!