Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek van esélye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélye?

Figyelt kérdés

Férjem beadta a válást,indok idegbeteg,szerinte szülési depresszióm van képtelen vagyok a gyerekek ellátására,elme szakértői szakvéleményt kér anyóst hívatta be a tárgyalásra tanúként stb...csak,hogy a gyerekeket megszerezze.Persze mind ehhez hozzá tenném elfelejtette ő neki van egy másik nő az életében.....

Iskola,védőnői vélemény szerint nincs semmi alapja a vádaknak hiszen soha semmi probléma nem volt velem.Ő elköltözött velem van mind két gyermek (9,3 év)....

2011. szept. 18. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A te ügyvédet elég jó? Egyébként, ha alkalmatlan lettél volna az anyaságra, akkor miért nem tett valamit, hogy meggyógyulj? Hát azért, mert csak kitalálta. Ezt is el kell mondani a bíróságon. Nem értem, miért akarja kisajátítani a gyerekeket! Ma már születhet olyan megegyezés is, hogy egyik héten az egyik szülőnél, másik héten a másiknál - ha már annyira szereti őket. De ha annyira szereti őket, tisztelhetné az anyjukat, aki a világra hozta őket.

De jó, hogy megszabadulsz tőle!! Gusztustalan egy ember ez. Persze a gyerekek előtt ne szapuld, úgyis rájönnek, bár nem mostanában.

De ahogy javasolták, vigyázz magadra, és légy erős!

2011. szept. 20. 07:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Na aranyom!

Először is ne aggódjál!

Mert ez nem így működik h ő azt mondja,vegyék el tőled a piciket,és el is veszik azon nyomban.Ahhoz meg hogy valakit beszámíthatatlannak nyilvánítsanak,több kell egy mindenre rávehető anyósnál,meg egy aljas mocsok szavánál.

De ha akarod elővigyázatosságból elmehetsz egy pszichológushoz,vagy ideggyógyászhoz,elmesélheted neki a bánatod,és kérhetsz kivizsgálást,majd a papírokkal a kezedben,max feljelentheted rágalmazásért.

Nincsenek barátaid,rokonaid akik tudnak a hűtlenségéről,mert akkor meg őket is elhívhatod tanúnak.

Kár hogy írásos bizonyíték,vagy sms nincs a megcsalásról,mert akkor azt is fel lehetne használni ellene.Na a lényeg az,légy előre látó,óvatos,és nem lesz semmi.Amúgy pénz beszél,kutya ugat,nem is tudjátok h mennyi mindenkit le lehet fizetni,hallottam én már ilyen sztorit,ahol az apa nyert,szóval azért mondom jobb az elővigyázatosság.Keresztapámat megcsalta keresztanyám,egy oláh c.gány férfival,elváltak,van egy 12 éves lányka,az unokahugom,aki az anyával maradt,az a b.dös c.gány veri a kislányt,meg ordibál vele,az anyja leszarja,és nem engedi az apjának h magához vegye a kislányt,a felemelt családi pótlék miatt.Azt is rá akarták fogni az apukára h ha kérvényezi azt h nála legyen a gyerek,akkor rá fogják h molesztálta a kislányt.Meg mikor elhagyta keri anyum,volt egy öngyilkossági kísérlete,pszichiátriára került,ezt is fel akarják hozni ellene.Jó lehet kiderülne h rágalom,de milyen szégyen lenne már az apukának?És tehetetlenek vagyunk basszus!Bár én mondtam a keri apumnak elmegyek tanunak h keresztanyám egy nagy K,nem bánik jól a gyerekkel,és a vádakból semmi sem igaz,de gyerekek 1 fecske nem csinál nyarat sajnos.Mindenki fél.

Azért mondom!Légy te is nagyon résen!

Bizony nem mindig az igazság győz,csak a mesékben.

2011. szept. 20. 13:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a hozászolásokat.A megcsalt férj elég bizonyíték:)
2011. szept. 22. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.