Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek van esélye az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélye az emeltetésre?

Figyelt kérdés
5 éve elvált házaspár. Anyánál van a gyerek elhelyezve. Apa gy-t fizet (50eFt) rendszeresen, becsülettel. Emellett vásárol a gyereknek, iskolakezdésbe, vagy ruházkodási költségbe beszáll ha úgy adódik. Tavajig még táborok költségeibe is a gyt-n felül. Ebben az évben anyagi helyzete nem engei meg a táborokba való beszállást. A bírósági végzésben nincs benne az ilyen külön költség, csak a gyt. Anya fenyegetőzik, hogy perre megy. Anya nagyon jó körülmények között neveli az új férjével a gyereket. Apa anyagi helyzete rossz. Mennyi az esélye, hogy valamit elér az apával szemben a bíróságon?
2010. máj. 19. 09:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizeti a kötelezettségeit, a volt feleség nem reklamálhat. 50 ezer ft 1 gyerekre egyáltalán nem kevés!!!
2010. máj. 19. 09:32
 2/27 A kérdező kommentje:
jav* tavaly
2010. máj. 19. 09:32
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi... Apuka rendes, hogy tisztességesen támogatja a gyereket! Sajnos sok olyan hölgy panaszát olvastam, hogy apuka nem hajlandó fizetni, anyuka nyomorog a gyerekekkel.

Ne érezd magad rosszul. Anyuka meg örülhetne, hogy az apukával sosem volt konfliktusa a gyerektartás miatt.

A táborra valót pedig majd anyuka megteremti vagy az új férj.

2010. máj. 19. 09:33
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem esélytelen. Ennyi gyerektartás amúgy sem kevés havi szinten, szóval ebből simán ki lehetne gazdálkodni a tábor költségét is. Pláne, hogy a tábor nem létszükséglet, mert ha arról lenne szó, hogy mondjuk a gyereknek valami drága kezelésre kell járnia, akkor a bíróság kötelezheti az apát (talán) arra, hogy fizesse ki a felét legalább, de ilyen esetben biztos nem.
2010. máj. 19. 09:33
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon értek hozzá, de sztem semmi, ha gyt-t rendesen fizeti, akkor anyukának nincs követelnivalója. 50 e Ft nem elég egy gyerek ellátására? Perre úgysem megy, csak fenyegetőzik!
2010. máj. 19. 09:34
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Semennyi az esélye. Én két gyerekre kapok 50-et és annak is örülök. Ne vedd komolyan a fenyegetőzését.
2010. máj. 19. 09:35
 7/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat!
2010. máj. 19. 09:39
 8/27 anonim ***** válasza:
Ugyan azon a véleményen vagyok, mint az előttem szólók, az én anyám a hugomra csak 10 e ft-ot kap, azt is hébe-hóba.Nagyon örülök, hogy vannak még ilyen apák, akik így kiteszik a lelküket a gyerekeiért.
2010. máj. 19. 09:43
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt az emelés.

Még az is lehet, hogy apuka lenne jogosult csökkentést kérni.

2010. máj. 19. 09:45
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
50 ezer / hó....pereljen csak anyuci....ki fogják röhögni a bíróságon....apuka meg nyugodtan kérheti a gyerektartás csökkentését a bíróságon, ha szeretné, meg fogják neki ítélni ;)
2010. máj. 19. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!