Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonyok, nők, hogy látjátok?
Figyelt kérdés
Ha megcsalt a férj, el kell válni, vagy megbocsájtani, és hinni neki, hogy : Soha többé nem tesz ilyent! Tapasztalatok? Ha visszakönyörgi magát, képesek vagytok ugyanúgy élni vele tovább, mintha semmi sem történt volna?2010. máj. 19. 09:20
21/21 anonim válasza:
Hosszú történet:6 év eggyüttjárás után házasodtunk össze.Mindenki úgy gondolta hogy aférjem egy hősszerelmes,minden lélegzetvételével engem szeretett.Látszólag.Első közös karácsonyunkkor az elküldött üzeneteit böngészve derült ki,hogy van neki valaki(valakik)Egy világ dőlt össze bennem.Ekkor lavinaszerűen rengeteg titok és mocsok derült ki egyik a másik után.Bemutatott a bombajó nő szeretőjének,mert őnagysága úgy képzelte hogy majd a ket család (neki is volt férje)összejár haverkodni és bulizni ,úgy hogy a két felszarvazott nem is tud semmit.A másik holgy(unatkozió kamionosfeleség)eljött gratulálni az esküvőnkre;azóta sem bírom megnézni az esküvői videófelvételt,mert persze rajta van.DE és ez furcs lesz :megbocsájtottam mert szertettem és szeretem is .Igaz a magam erejéből nem ment volna,volt aki segitsen.Ennek lassan 4 éve.Nem bántam meg és ő is hálás hogy képes voltam erre .nagyon szeretjük egymást és eszem ágában sincs visszacsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!