Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Asszonyok, nők, hogy látjátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszonyok, nők, hogy látjátok?

Figyelt kérdés
Ha megcsalt a férj, el kell válni, vagy megbocsájtani, és hinni neki, hogy : Soha többé nem tesz ilyent! Tapasztalatok? Ha visszakönyörgi magát, képesek vagytok ugyanúgy élni vele tovább, mintha semmi sem történt volna?
2010. máj. 19. 09:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Elváltam mert a férjem állandóan megcsalt, majd három év múlva visszafogadtam, még rosszabb lett, még öt évet elkínlódtam vele, és akkor végleg felszámoltam a közös életet. Nem működött a kapcsolat, mert nem bíztam benne továbbra sem. Azóta más felesége vagyok 10 éve.
2010. máj. 19. 09:27
 2/21 anonim ***** válasza:
54%
Ne azért fogadd vissza vagy küld el mert itt a többség azt írja!!!!
 3/21 anonim ***** válasza:
49%
Én azt az elméletet vallom, amit egyszer meg mert csinálni megfogja máskor is! Az őszinte, tiszta szerelemben és bizalomban nincs 2. esély! Ha szeretünk azt tegyük teljes odaadással és bizalommal. Ha meg mer csalni nem szeret eléggé. Arra fogni, hogy az ember esendő nem kifogás!
 4/21 anonim ***** válasza:

Ebben a témában nincs olyan, hogy "kell". Csak Te tudod megítélni, hinni tudsz-e még neki. Én szerencsére nem voltam még ilyen helyzetben, most az mondom, egy botlást talán még megbocsátanék, többet nem. De mondom, ez csak elmélet.

Viszont van egy házaspár ismerősöm, már nem fiatalok, nagyszülők. Gyönyörűen élnek együtt, és csak kevesen tudják, hogy kb 20 éve a férj megcsalta a feleséget (nem egy éjszaka volt, hanem hosszabb kapcsolat). Ott a feleség képes volt megbocsátani, és látszólag rendeződtek a dolgok. Hogy mit érez legbelül, persze senki nem tudja.

2010. máj. 19. 09:30
 5/21 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogyha a párom megcsalna, egyetlen egyszer meg tudnék bocsájtani, de elfelejteni nem tudnám. A feltétlen bizalmamat biztos, hogy elvesztené egy darabig. Hiszem, hogy az, ahol az egyik fél félrelép, ott részben a másik is lehet hibás, hiszen abban a kapcsolatban valami biztosan nem működik, ami nem feltétlenül a "hűtlenkedő" hibájából ered. Mindenesetre, én biztosan rászánnék egy egész estét arra, hogy átbeszéljük a múltunkat, a jelenünket és az esetleges jövőnket. Arra a kérdésre, hogy visszafogadd-e a párod, nem tudok és szerintem, senki nem tud igazán hasznos és segítő választ adni, mert nem ismerjük az érzéseiteket és a háttérben megbújó, esetleg apró, de fontos tényeket sem. Neked kell tudnod és érezned, hogy tudnál-e a férjed mellett élni úgy, hogy nem bízol benne feltétlenül.
2010. máj. 19. 09:33
 6/21 anonim ***** válasza:

Az én párom is megcsalt 1.5 év után.Én megbocsájtottam neki, utolsó esélyt mindenki megérdemel.Igen, én is hibás voltam, nem ugy viselkedtem vele, ahogy kellett volna.Más voltam abban az időszakban, de végül mindent megbeszéltünk, most sokkal jobb a kapcsolatunk, de ha még egyszer félre lép, akkor nincs bocsánat.Ezt Ő is tudja, tisztában van vele, hogy a bizalmat vissza kell szerezni, de van olyan érzésem, hogy nem tudok teljes mértékben megbizni benne, de probálok.Adj neki egy utolsó esélyt, mindenki megérdemli.Sok boldogságot.

18/L

2010. máj. 19. 09:41
 7/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell elválni, de azt megérdemli, hogy ne beszélj hozzá és bunkó legyél vele mondjuk egy hétig.

Azért, hogy tanuljon az esetből.

Szóval ne legyen az, hogy könnyen megbocsájtasz, mert akkor elkanászodik és máskor is meg fogja tenni.

2010. máj. 19. 09:41
 8/21 anonim válasza:
Ezt neked kell érezned. De egy valami nagyon fontos, gondold át, hogy ha megbocsájtod akkor képes leszel-e arra hogy nem vágod a fejéhez ezt minden veszekedés alkalmával, mert akkor semmi értelme megbocsájtani. Ha viszont el tudod ezt magadban úgy raktározni, hogy nem hozod fel többet és túlteszed magad a történteken akkor adjál még egy esélyt a kapcsolatotoknak. De ez persze az én véleményem.
2010. máj. 19. 09:43
 9/21 anonim ***** válasza:

Én nem tudám megbocsátani.

1. ha valaki megcsal valakit az ismételni fogja

2. nem tisztel, nem szeret

3. az ilyen pasas nem változik.

2010. máj. 19. 09:47
 10/21 anonim ***** válasza:

Én is ezen gondolkodok, már hónapok óta. A férjem nem egy szent ember, tudom, hogy több alkalommal megcsalt. Nem azért, mert nem szeret, vagy nem tisztel. Mégis képtelen elszakadni tőlem, csakúgy, mint én tőle. Lassan fél éve külön élünk, ő akart elköltözni, mert az utolsó "hódítása" túl jól sikerült, és úgy gondolta, új életet kezd a kedvessel. Amennyire tudom, pokol az új kapcsolata, hiszti hiszti hátán, balhé, ordibálás stb. Egyre többet időzik nálunk (van két gyerekünk), és a viselkedése azt sejteti, hogy csinálna mindent vissza. Én viszont nem akarom -egyenlőre-, hogy visszaköltözzön. Nem azért, mert hú, majd én most jól megleckéztetem, meg hagy küzdjön stb. hanem azért, mert úgy érzem, hiába a szeretetem, a mindennapokban nem tudnám most elviselni a közelségét. Zárja le a kapcsiját, gondolkozzon az életen, éljen kicsit egyedül. Szívesen találkozom vele, mint régen, amikor randizgattunk, de ennél többre most nem vágyok. Ő hiába mondaná nekem, hogy soha többé nem tesz ilyet, tudom, hogy ez nem igaz, és ő is tudja. Azért meg ne mondja, mert tudja, hogy én ezt szeretném hallani. Nehéz ügy, legalábbis nekem az.

Az én gondolataimmal egyébként mindenki véleménye gyökeresen ellentétes, és egy emberként skandálja a környezetem, hogy "dobd ki, dobd ki!" De ugye a más életét megoldani -elméletben- ezerszer könnyebb, mint a sajátunkra megoldást találni a való életben.

2010. máj. 19. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!