Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Katona férjben más is csalódot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katona férjben más is csalódott már?

Figyelt kérdés
Sajnos abba a hibába estem, hogy beleszerettem és hozzámentem egy katonához. Már mikor megismerkedtünk akkor is egy narcisztikus, öntelt alak volt, de azt hittem, hogy megváltozik. De nem változott, senkit és semmit nem volt képes csak önmagát meg a farkát szeretni. Folyamatosan megcsalt, megalázott. Most válófélben vagyunk, úgy, hogy van egy alig egy éves gyerekünk. Hihetetlen fájdalom ez nekem, hogy így alakult. Nem akarok előítéletes lenni, de szerintem, ha nem katona lenne, akkor nem tartanánk itt, ahol...
2017. márc. 13. 13:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tiszt vagy szerződéses?
2017. márc. 13. 14:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze ahhoz hogy katona vagy sem. Amúgy meg az emberek gyakorlatilag sosem tudják alapvető karakterüket megváltoztatni, ezt tudni kellett volna, és nyilván sokan nem is akarják. A lányok egyébként annyira szeretnék a "rossz fiúkat" megszelídíteni, és effajta rózsaszín álmokkal szoktak nyugovóra térni, ám ez a legritkábban sikerül nekik, és így rendszerint sírás-rívás lesz a dolog vége...
2017. márc. 13. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt katona pasim,férjem pláne nem,de nem hivatás függő a pötsfejség,annyit mondhatok. Szerencsére a nárcisztikus pasik engem kerülnek!
2017. márc. 13. 14:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mért, ha leszerelne akkor újra minden happy és szent a béke?

Magad se gondolhatod komolyan, hogy a szakmájától ment tönkre a házasságotok.

2017. márc. 13. 15:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen gyerek :(
2017. márc. 13. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:

egyetértek az előttem szólókkal.

Én most szakítottam a katona randipartneremmel, mert ahhoz képest, hogy alig 1x találkoztunk, állandóan azon volt elfoglalva, hogy én hogyan igazítsam hozzá az életemet ( kérdezés nélkül).

Nehogy azt hidd máshol kolbászban van a kerítés!

2018. márc. 24. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!