Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Katona férjben más is csalódot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katona férjben más is csalódott már?

Figyelt kérdés
Sajnos abba a hibába estem, hogy beleszerettem és hozzámentem egy katonához. Már mikor megismerkedtünk akkor is egy narcisztikus, öntelt alak volt, de azt hittem, hogy megváltozik. De nem változott, senkit és semmit nem volt képes csak önmagát meg a farkát szeretni. Folyamatosan megcsalt, megalázott. Most válófélben vagyunk, úgy, hogy van egy alig egy éves gyerekünk. Hihetetlen fájdalom ez nekem, hogy így alakult. Nem akarok előítéletes lenni, de szerintem, ha nem katona lenne, akkor nem tartanánk itt, ahol...
2017. márc. 13. 13:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
EZ az ember akkor is ilyen lenne, ha pékként dolgozna - nem a katonaság miatt ilyen, minden más foglalkozásnál ugyanígy viselkedne.
2017. márc. 13. 13:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg akkor se tartanátok itt, ha nem reménykedtél volna, hogy majd megváltozik... nem tudom mikor fogják fel az ilyen gondolkodásúak mint te, hogy felnőtt ember már nem változik, maximum csak ideig-óráig... és még gyerekét is szültél egy ilyennek :( itt nem az volt a probléma, hogy katona...
2017. márc. 13. 13:43
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ha pék lenne vagy informatikus, akkor biztos nem csalhatna vagy alázhatna meg téged. Sőt, nárcisztikus se lehetne... ez milyen logika? Szarul választottál, miközben az első sor alapján nyilvánvaló, hogy egy eszesebb nő 100 méterről kerülné, és ezért most gondolom, mindenki más a hibás. Még a pasas foglalkozása is.
2017. márc. 13. 13:43
 4/16 anonim válasza:
100%
Miért ne tartanál itt, ha nem katona lenne? Asztalos vagy ügyvéd vagy autószerelő nem lehet nárcisztikus, öntelt alak?
2017. márc. 13. 13:45
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

Barki lehet ontelt es narcisztikus, de az teny, hogy a mai katonafiukba belenevelik..sogorom minden kapcsolata rozsaszin alommal kezdodik, tenyeren hordozza a csajokat aztan pikkpakk rajuk un es folyamatosan alazza oket. Hanyszor hallgattuk mar meg hogy o igy hadnagy meg ugy ezredes lesz meg hajjaj a no meg csak kovesse szepen ....mondjuk o eleve olyan csajokkal jon ossze akiket rangban "alatta allonak" lat mert elvarja hogy felnezzenek ra pusztan amiert katona........

Mindig mondom a ferjemnek (a sogorom occse), hogy nem is ertem, hogy lehetnek testverek.

Ja, velem bezzeg sosem tiszteletlen vagy nagyszaju, ram csoda modon egyenrangu felkent tekint (a munkam miatt), es en nem rejtem veka ala a velemenyem, miszerint a magyar honvedseg mar csak egy rossz vicc :)

2017. márc. 13. 13:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
De, nekem az ex informatikus volt a narcisztikus mintapeldanya :-)
2017. márc. 13. 13:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom nem katona volt, mégis megcsalt akivel csak lehetett, és a többi jelző is illik rá. :-)))
2017. márc. 13. 14:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szakma, hanem emberfüggő. Megnyugtatlak: ha egy titkár lenne valami lyukban, akkor is félredugna - mellesleg ha hagytad magad megalázni folyamat, akkor nem kell csodálkozni.
2017. márc. 13. 14:05
 9/16 anonim ***** válasza:
2017. márc. 13. 14:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Rendkívül átgondolt dolog egy ilyennek gyereket szülni.
2017. márc. 13. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!