Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi tévő legyek? Be kell h engedjen az új párja?
"Ő csinálja,könyörögtet h elhozhassam!"
Óhhh hát nem szánalmas.... Jobbat nem tudott volna kitalálni????
"Ma már azzal fenyeget h elveszi a gyerekeimet tőlem!"
Mondd azt neki ilyenkor, hogy oké, fenyegethetsz, de annak KÖVETKEZMÉNYEI lesznek... ( a következményeit nyomd meg). Nem kell magyarázkodni, elég ha ennyit mondsz neki, szerintem ez leállítja egy időre :)))Egyébként meg ha el tudod látni / tartani a gyermekeket akkor nagyon nagy valószínűsége nincs annak, hogy elvennék Tőled... amúgy még azt is megkérdezhetnéd tőle, mikor ilyen hülyeséggel feljön, hogy a "GYEREKEIDET IS - KI FOGOD TENNI AZ UTCÁRA / KI FOGOD DOBNI - HA MÁR MEGUNTAD??? Feltéve, ha miatta romlott meg a kapcsolatotok...
"Gyerekes,de hát az eszéhez kell mérni!A lényeg h az ex anyósékkal megbeszéltem jövő héten lesz kocsi és hozhatok mindent!!!!"
Érdekes, hogy az anyósék normálisnak tűnek, kár hogy ez nem öröklődik... habár lehet nem is kár, mert így legalább van rá okod, hogy szívből "rühelld"...
Gyalázatos piti helyzet,hogy 2 gyerek helyett egy új nő van az ingatlanban,nem az,hogy hűtőbe kell tenni a tejet a gyerekeknek,hogy ne romoljon meg...
Tároló vagy ismerős tárolója,még hétvégén menj a cuccokért.
Gyerekeket is feleztétek ?Mert akkor ugye más a helyzet.
Nem láttam az előző választ.Szóval új nő annak a gyerekével.
Igazi suttyó ez a fazon,sajnálom közös gyerekeiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!