Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után 3 kicsi gyerekkel?
Sziasztok!
Szeretnék tapasztalatokat kérni, olyan Hölgyektől/Uraktól, akik 3 gyerekkel váltak. A gyerekek még nagyon kicsik (4 éves, 1,5 éves, 7 hónapos), a harmadik kicsi nem tervezett volt. A kapcsolat végzetesen megromlott, megpróbáltuk megjavítani, de sajnos menthetetlen. Arra lennék kíváncsi a gyerekek láthatása a gyakorlatban hogy működik 3 kicsi gyerek esetén, főleg olyanok véleményét kérném, akik átéltek hasonló helyzetet.
Kérném, hogy tapasztalatokat írjatok, ne ítélkezzetek, és ne próbáljatok az együttmaradás mellett érvelni, a helyzet már eldöntött, a kérdés csak az, hogy mi van utána.
Köszönöm!
Köszönöm szépen a válaszaitokat, hasznosak voltak, bár az utolsó válaszadó tudott érdemben segíteni. A magánéleti vonatkozás most annyira nem lényeges.
Én olyan megoldásra gondoltam, hogy mivel egy városban élnek, a gyerekekért Apuka menne hétköznap délutánonként az oviba-bölcsibe, így minden nap tudna időt tölteni velük, plusz a hétvégén találkoznának. nem anyatejes egyikük sem, így ez a probléma nem áll fent.
Talán így sérülne mindenki a legkeésbé...
Egy viszont fontos: le legyen rögzítve az,hogy történik a láthatás. Jobb lenne ha meg tudnátok egyezni ebben mert ha a hatóság dönt nem biztos,hogy olyan döntést hoz amit ti megoldhatónak, jónak véltek.
Ha most úgy tűnik is,hogy működik az amit megbeszéltek a későbbiek folyamán esetleg viták alakulhatnak ki, ezért fontos,hogy le legyen rögzítve az, amiben megegyeztek. A leveledből kitűnik - bocsánat,hogy ezt megemlítem-,hogy egy értelmes, okos ember vagy, biztos a volt társad is az, ezért remélhetőleg a Ti kettőtök közös döntésén, megbeszélésén múlnak a továbbiak.
A gyerekek nagyon kicsik, főleg a két kisebbik.- Mindenképpen célszerű ilyenkor a láthatás annál a szülőnél akinél maradnak a gyerekek.A 4 éveset már esetleg el lehet vinni 1 napra,valami programra, Ő már elég nagy ehhez. Feltéve ha lelkileg mindez nem viseli meg.
Én most valok, 7,3 és 1 evéssel.
A nagyok ovisok, őket apuka minden szerdán az oviban felveszi és másnap reggel az oviban leadja.
Minden második pénteken a nagyokat oviban felveszi és vasárnap 10-re haza hozza, akkor 1 órát nálam együtt lehet az 1 evessel. Apukának persze ez nem elég, ő azt szeretné, ha egyik hétvégén csak a 7 éves, másik hétvégén csak a 3 éves, harmadik hétvégén csak az 1 éves és negyedik hétvégén egyik se lenne vele, mert szeretne pihenni.
Az 1 éves meg szopizik, így nem tudom oda adni, ezt most úgy néz ki, megértette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!