Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet túl élni két kicsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túl élni két kicsi gyerekkel?

Figyelt kérdés
A férjem megcsal é próbáltam de nem tudok megbocsátani.Van két gyermekünk nagyon sajnálom őket mert szeretik az apjukat.Tudom én is hibás vagyok mert két helyen is dolgozok keveset vagyok itthon,de ha megbeszéltük volna otthagytam volna az egyiket.Csak az a rohadt pénz meg nagypn kell.Ki hogy élte túl??Lehet még erről beszélni?A pénz hiány szakìtja el a családokat és tesz tönkre házasságokat....
2014. szept. 23. 08:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Sajnos nálunk is a pénzhajhászás tette tönkre a kapcsolatunkat és maradtam egyedül 21 hónapos kicsivel. Mondjuk sajnos nálunk a férjemnél mindez munkamániával is párosult, és inkább csak bújt a pénzkeresés mögé, mert sokszor egyáltalán nem szorultunk volna rá (persze jó lett volna még többet félretenni, de nem feltétlenül a családunk rovására), és hiába kértem, hogy ne vállaljon annyit, odáig jutottunk, hogy a gyerek fél éve nem látta az apját, és rohadt magányos voltam, güriztem, munka mellett minden az égvilágon rám szakadt: a kisgyerek, háztartás, ügyintézés, még az ő családjával is csak én tartottam a kapcsolatot, hogy a gyerek legalább a nagyszüleivel találkozzon.

Nálunk nem volt megcsalás, de én elégeltem meg ezt a helyzetet és válaszút elé állítottam...ő a munkáját választotta és kiment végleg külföldre dolgozni. Persze ezt is olyan mártír címszóval, hogy majd a "gyereknek mindent meg tudjon adni". Most ugyanúgy egyedül vagyok mint előtte, nem sok a különbség!

2014. szept. 23. 09:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha a férjed azért hagyott el, mert Te! két munkahelyen is gürizel, mert nagyon kell a pénz, viszont neki azért volt ideje becsajozni, akkor itt valami nagy gond van és nem a Te részedről. Valószínűleg, besokallt a problémáktól, a családdal járó nyűgtől és attól, hogy mindig robotolsz. Megkérdezhetem, hogy ő mit csinált az elmúlt években? Miért is nem ő volt azon, hogy megteremtse a család anyagi alapjait? Vagy miért nem volt ő is azon? Talán nem akart családot? Mert nekem ebből a pár sorból tényleg az jön le, hogy a háta közepére nem hiányzik ez a kemény élet, és inkább egy lightosabbat választana anyagi problémák nélkül. A kialakult helyzethez viszont ketten kellettetek, és ha ő ilyen gerinctelen módon kifarol belőle, akkor nem is veszítesz semmit. Ő igen, és erre hamar rá fog jönni, mert te kemény csaj vagy, megállod majd nélküle is a helyed, ő meg majd meglátjuk kinek kell, ha a fizetése felét levonják gyermektartás címén, és mellette még nem is a tettek bajnoka...
2014. szept. 23. 09:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Tegnap is próbáltam beszélni vele de nem lehet merr rögtön ideges lesz.Meghogy hülye vagyok ha azt hiszem megcsal...De sajnos az a bizonyos női megérzés az mindig bejön.Az egyik munkatárs nője aki engem is ismer.Folyton chatelnek amikor már nem a munkában vannak.Kérdeztem megkértem ne tegye annyi lett a különbség hogy nem előttem hanem titokban ìrkálnak.
2014. szept. 23. 09:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja, hogy csak megérzés a megcsalás??? Jajj, miért kell túlbonyolítani mindent és előre problémázni, amikor nem is biztos, hogy baj van??? (1. válaszoló)
2014. szept. 23. 09:13
 5/10 A kérdező kommentje:
2.válaszolónak köszönöm tényleg ez van....Neki még kellene a buli.A gyerekeket ő akarta nagyon.Jó apa csak mióta elbocsájtották közmunkás lett és teljesen átvette ezt a stìlust.Havonta 200-at hozok haza hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben.De sajnos ennek ára van.És nem kicsi
2014. szept. 23. 09:15
 6/10 A kérdező kommentje:
A gyerekkel kórházban voltam és ő áthìvta a lakásunkba!!szerinted malmoztak?
2014. szept. 23. 09:16
 7/10 anonim ***** válasza:
És a másik gyerek hol volt?
2014. szept. 23. 09:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Itthon aludt.Mert ez este 10 után volt.Úgy jöttem rá hogy összedugta a telefonját a géppel és leültem a gép elé és jöttek sorban az üzenetek.Aztán gyorsan kitörölte és azr mondta bizonyìtsam be.Mert a nőnek is van párja 2 gyereke!
2014. szept. 23. 09:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, a 2. vagyok, ezek után úgy penderíteném ki, hogy lába nem érné a földet! Ok, biztos nehéz neki is, hogy közmunkás lett, elvesztette az állását, de ezt azzal kell levezetni, hogy pont veled viselkedik így? Te tartod el a családot, dolgozol látástól vakulásig és ezt érdemled? Még jól meg is aláz, ahelyett, hogy legalább az otthoni terheket levenné a válladról és azon iparkodna, hogy ne csak a te nyakadban legyen minden teher. Menjen csak a nőjéhez, az meg gondolom, a férje háta mögött unalmas óráiban csinálja ugyanezt. Ha ezt tűröd, és nem lépsz drasztikusan, akkor úgy fog hülyét csinálni belőled, ahogy nem szégyell! A nőnek is csak szórakozni kell, senki nem lesz hülye összeállni egy olyan pasival, akit még neki kell eltartania. Ha csak eltartót lát benned a férjed, akkor nem sokat veszítesz, ha meg szeret még, akkor úgyis vissza akar majd kapni, és talán eszébe jut, hogy némi megbecsülést tanúsíthatna irányodba, meg hogy szép dolog a család, de olyan felelősség, amiből neki is ki kell venni a részét!
2014. szept. 23. 09:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit jól esett kibeszélni magamból.
2014. szept. 23. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!