Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túl élni két kicsi gyerekkel?
Sajnos nálunk is a pénzhajhászás tette tönkre a kapcsolatunkat és maradtam egyedül 21 hónapos kicsivel. Mondjuk sajnos nálunk a férjemnél mindez munkamániával is párosult, és inkább csak bújt a pénzkeresés mögé, mert sokszor egyáltalán nem szorultunk volna rá (persze jó lett volna még többet félretenni, de nem feltétlenül a családunk rovására), és hiába kértem, hogy ne vállaljon annyit, odáig jutottunk, hogy a gyerek fél éve nem látta az apját, és rohadt magányos voltam, güriztem, munka mellett minden az égvilágon rám szakadt: a kisgyerek, háztartás, ügyintézés, még az ő családjával is csak én tartottam a kapcsolatot, hogy a gyerek legalább a nagyszüleivel találkozzon.
Nálunk nem volt megcsalás, de én elégeltem meg ezt a helyzetet és válaszút elé állítottam...ő a munkáját választotta és kiment végleg külföldre dolgozni. Persze ezt is olyan mártír címszóval, hogy majd a "gyereknek mindent meg tudjon adni". Most ugyanúgy egyedül vagyok mint előtte, nem sok a különbség!
2014. szept. 23. 09:06
Ne haragudj, de ha a férjed azért hagyott el, mert Te! két munkahelyen is gürizel, mert nagyon kell a pénz, viszont neki azért volt ideje becsajozni, akkor itt valami nagy gond van és nem a Te részedről. Valószínűleg, besokallt a problémáktól, a családdal járó nyűgtől és attól, hogy mindig robotolsz. Megkérdezhetem, hogy ő mit csinált az elmúlt években? Miért is nem ő volt azon, hogy megteremtse a család anyagi alapjait? Vagy miért nem volt ő is azon? Talán nem akart családot? Mert nekem ebből a pár sorból tényleg az jön le, hogy a háta közepére nem hiányzik ez a kemény élet, és inkább egy lightosabbat választana anyagi problémák nélkül. A kialakult helyzethez viszont ketten kellettetek, és ha ő ilyen gerinctelen módon kifarol belőle, akkor nem is veszítesz semmit. Ő igen, és erre hamar rá fog jönni, mert te kemény csaj vagy, megállod majd nélküle is a helyed, ő meg majd meglátjuk kinek kell, ha a fizetése felét levonják gyermektartás címén, és mellette még nem is a tettek bajnoka...
2014. szept. 23. 09:09
3/10 A kérdező kommentje:
Tegnap is próbáltam beszélni vele de nem lehet merr rögtön ideges lesz.Meghogy hülye vagyok ha azt hiszem megcsal...De sajnos az a bizonyos női megérzés az mindig bejön.Az egyik munkatárs nője aki engem is ismer.Folyton chatelnek amikor már nem a munkában vannak.Kérdeztem megkértem ne tegye annyi lett a különbség hogy nem előttem hanem titokban ìrkálnak.
Ja, hogy csak megérzés a megcsalás??? Jajj, miért kell túlbonyolítani mindent és előre problémázni, amikor nem is biztos, hogy baj van??? (1. válaszoló)
2014. szept. 23. 09:13
5/10 A kérdező kommentje:
2.válaszolónak köszönöm tényleg ez van....Neki még kellene a buli.A gyerekeket ő akarta nagyon.Jó apa csak mióta elbocsájtották közmunkás lett és teljesen átvette ezt a stìlust.Havonta 200-at hozok haza hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben.De sajnos ennek ára van.És nem kicsi
6/10 A kérdező kommentje:
A gyerekkel kórházban voltam és ő áthìvta a lakásunkba!!szerinted malmoztak?
És a másik gyerek hol volt?
2014. szept. 23. 09:35
8/10 A kérdező kommentje:
Itthon aludt.Mert ez este 10 után volt.Úgy jöttem rá hogy összedugta a telefonját a géppel és leültem a gép elé és jöttek sorban az üzenetek.Aztán gyorsan kitörölte és azr mondta bizonyìtsam be.Mert a nőnek is van párja 2 gyereke!
Kedves Kérdező, a 2. vagyok, ezek után úgy penderíteném ki, hogy lába nem érné a földet! Ok, biztos nehéz neki is, hogy közmunkás lett, elvesztette az állását, de ezt azzal kell levezetni, hogy pont veled viselkedik így? Te tartod el a családot, dolgozol látástól vakulásig és ezt érdemled? Még jól meg is aláz, ahelyett, hogy legalább az otthoni terheket levenné a válladról és azon iparkodna, hogy ne csak a te nyakadban legyen minden teher. Menjen csak a nőjéhez, az meg gondolom, a férje háta mögött unalmas óráiban csinálja ugyanezt. Ha ezt tűröd, és nem lépsz drasztikusan, akkor úgy fog hülyét csinálni belőled, ahogy nem szégyell! A nőnek is csak szórakozni kell, senki nem lesz hülye összeállni egy olyan pasival, akit még neki kell eltartania. Ha csak eltartót lát benned a férjed, akkor nem sokat veszítesz, ha meg szeret még, akkor úgyis vissza akar majd kapni, és talán eszébe jut, hogy némi megbecsülést tanúsíthatna irányodba, meg hogy szép dolog a család, de olyan felelősség, amiből neki is ki kell venni a részét!
2014. szept. 23. 09:46
10/10 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit jól esett kibeszélni magamból.
Kapcsolódó kérdések: