Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kotelezni, hogy valtoztasson nevet?
Elvaltam az ev elejen,a volt felesegem meg mindig az en vezeteknevemet hasznalja. Hogyan lehetne ezt megoldani? Nem akarom mar hogy a nevemen legyen,eleg ritka vezeteknevem van. Lehet valahogy kotelezni? Nekem
Ez mar a valasnal kitetelem volt,de azota nem tortent semmi.
Nem kötelezheti senki :)
Csak ő dönti el, hogy megváltoztatja vagy sem.
Nem olyan, hogy te adtad és elveszed :)
Alapból nem szabadna hagyni, hogy fel lehessen venni. Ez egy ténylegesen ódivatú, idejétmúlt baromság. Ha feualizmusban élnénk, uralkodó dinasztia meg hűbérurak akkor lenne értelme a "Gróf Esernyőssy-Grafitváry Tasziló(né)" szerű névdupázásoknak.
De így... Nekem szottyos öreg mamák ugranak be ha "né"-t olvasok valahol. Jó lenne már ebben is modernizálódni.
Nem tudod rá kotelezni. Az ove. Van olyan ismerosom aki mar 20 eve elvalt de nem valtoztatta meg a nevet. A tobbseg mar igy ismeri ot a szakmajaban is, szereti, stb.
Torodj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!