Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy komolyan vegye a barátom a dolgokat és végre változtasson pár dolgon?
Valahányszor komolyan szeretnék vele beszélgetni elutasít, hogy ne fárasszam a hülyeségeimmel, sértésnek veszi a kritikámat, amit csak azért szánok, hogy meg tudjunk beszélni dolgokat, hogy tudjuk min változtassunk, hogy tovább működhessen a kapcsolatunk. Általában azt a választ kapom, ha nem tetszik valami keressek mást, pedig én tényleg szeretnék megbeszélni vele pár dolgot, de nem hajlandó komolyan venni.
19 L
Másrészt utáljuk mi férfiak, ha kritizálnak minket... nagyon nem mindegy, milyen hangnemben és stílusban, megfogalmazásban adod elő! Erről egy szót sem szóltál, így gondoltam megemlítem.
24/F
Mond neki egy ilyen alkalommal,hogy: Tudod mit? Megfogadom a tanacsod, amig nem lehet veled felnott ember modjara beszelni ne Keress.
Vedd fel a cipot kabit, taskat es hagyd Ott a fenebe. Vagy eszbe Kap vagy megszabadultal egy csapastol.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!