Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy komolyan vegye a barátom a dolgokat és végre változtasson pár dolgon?

Figyelt kérdés

Valahányszor komolyan szeretnék vele beszélgetni elutasít, hogy ne fárasszam a hülyeségeimmel, sértésnek veszi a kritikámat, amit csak azért szánok, hogy meg tudjunk beszélni dolgokat, hogy tudjuk min változtassunk, hogy tovább működhessen a kapcsolatunk. Általában azt a választ kapom, ha nem tetszik valami keressek mást, pedig én tényleg szeretnék megbeszélni vele pár dolgot, de nem hajlandó komolyan venni.

19 L

2015. okt. 17. 23:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
Sok függ attól, hogy milyen dolgokról és milyen stílusban akarsz beszélni. De ez egy elég gyerekes kapcsolatnak tűnik mindkettőtök részéről. Az ő részéről azért, mert nem hallgat meg. A te részedről pedig azért, mert úgy vagy egy kapcsolatban, hogy képtelen vagy a másik féllel kommunikálni. Akkor mégis miért vagytok együtt?
2015. okt. 18. 01:02
 12/19 anonim ***** válasza:
39%
Jobb, ha rám hallgatsz, és kilépsz a kapcsolatból, ha nem változtat, mert a végén teljesen felőrlöd magad. Tapasztalat.
2015. okt. 18. 02:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, mik azok a dolgok, leírod?
2015. okt. 18. 07:29
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Sejtettem,hogy nem fog tetszeni es leontozod az osszes ilyen valaszt. Eszvagy a sok hasonlo cipoben jaro csaj. Nem baj, de remelem, tnultok a hibaitokbol idovel. A ti erdeketekben.
2015. okt. 18. 08:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Maradj vele és kínlódj, megváltozni nem fog, a tanácsok nem jók, hát csináld ahogy eddig.
2015. okt. 18. 09:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Őszintén, csajok, akik szerint éretlen meg meg kisgyerek még a srác, szóval ti se bírjátok a kritikát! Könnyen lehet, hogy bicskanyitogató stílusban jön elő az a "kritika", csak ugye a kérdező nő (bocsánat: kislány), és ilyenkor kórusban csaholva kell szidni az ismeretlen srácot.
2015. okt. 18. 10:41
 17/19 anonim ***** válasza:

" Sok függ attól, hogy milyen dolgokról és milyen stílusban akarsz beszélni. De ez egy elég gyerekes kapcsolatnak tűnik mindkettőtök részéről. Az ő részéről azért, mert nem hallgat meg. A te részedről pedig azért, mert úgy vagy egy kapcsolatban, hogy képtelen vagy a másik féllel kommunikálni. Akkor mégis miért vagytok együtt?"

Komolyan: Ki az a 10 éves, aki ezt lepontozta? :D Szerintetek egy értelmes felnőtt kapcsolatban ilyen előfordul? Aki lepontozott, mesélje már el az ilyen jellegű felnőtt kapcsolatait...

2015. okt. 18. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:
nem tudom ki pontozott le mindenkit, de egytol egyig minden valasz hasznos. egyet ertek veluk.
2016. ápr. 13. 19:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Én ugyan senkit sem pontoztam le, hamàr ìgy meg lettem gyanusìtva. Bocsi a késő vàlaszért, csak nem tudtam a jelszavam, ìgy nem léptem be.

Azóta szakìtottunk. Kibékültünk, de megint ugyanaz a helyzet. Amiről beszélgetni szoktunk teljesen àltalànos dolgok.

A legfrissebb vitànk tàrgya példàul, hogy régóta szeretnék elmenni vele nyaralni kettesbe, mert sosem jàrunk sehova, de neki sosem jó semmi amit kitalàlok. Ő most kitalàlt egy helyet, ami nekem nem tetszik, de minden àron ràm erőlteti, hogy ha nem jövök ő megy egyedül.

Ez csao egy példa, egy teljesen àltalànos dolog, hogy ne csak az egyikünk akarata érvényesüljön.

És azért vagyok gyerekes mert megpróbàlom menteni a menthetőt? Ha valami nem megy azt hagyjuk a fenébe? Egyébként a szakìtàs utàn tényleg vàltoztak a dolgok, csak az a gond, hogy nem olyan rég óta minden vissza tért a régi kerékvàgàsba.

2016. ápr. 28. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!