Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy komolyan vegye a barátom a dolgokat és végre változtasson pár dolgon?
Valahányszor komolyan szeretnék vele beszélgetni elutasít, hogy ne fárasszam a hülyeségeimmel, sértésnek veszi a kritikámat, amit csak azért szánok, hogy meg tudjunk beszélni dolgokat, hogy tudjuk min változtassunk, hogy tovább működhessen a kapcsolatunk. Általában azt a választ kapom, ha nem tetszik valami keressek mást, pedig én tényleg szeretnék megbeszélni vele pár dolgot, de nem hajlandó komolyan venni.
19 L
" Sok függ attól, hogy milyen dolgokról és milyen stílusban akarsz beszélni. De ez egy elég gyerekes kapcsolatnak tűnik mindkettőtök részéről. Az ő részéről azért, mert nem hallgat meg. A te részedről pedig azért, mert úgy vagy egy kapcsolatban, hogy képtelen vagy a másik féllel kommunikálni. Akkor mégis miért vagytok együtt?"
Komolyan: Ki az a 10 éves, aki ezt lepontozta? :D Szerintetek egy értelmes felnőtt kapcsolatban ilyen előfordul? Aki lepontozott, mesélje már el az ilyen jellegű felnőtt kapcsolatait...
Én ugyan senkit sem pontoztam le, hamàr ìgy meg lettem gyanusìtva. Bocsi a késő vàlaszért, csak nem tudtam a jelszavam, ìgy nem léptem be.
Azóta szakìtottunk. Kibékültünk, de megint ugyanaz a helyzet. Amiről beszélgetni szoktunk teljesen àltalànos dolgok.
A legfrissebb vitànk tàrgya példàul, hogy régóta szeretnék elmenni vele nyaralni kettesbe, mert sosem jàrunk sehova, de neki sosem jó semmi amit kitalàlok. Ő most kitalàlt egy helyet, ami nekem nem tetszik, de minden àron ràm erőlteti, hogy ha nem jövök ő megy egyedül.
Ez csao egy példa, egy teljesen àltalànos dolog, hogy ne csak az egyikünk akarata érvényesüljön.
És azért vagyok gyerekes mert megpróbàlom menteni a menthetőt? Ha valami nem megy azt hagyjuk a fenébe? Egyébként a szakìtàs utàn tényleg vàltoztak a dolgok, csak az a gond, hogy nem olyan rég óta minden vissza tért a régi kerékvàgàsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!