Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy kicsit elhanyagolja magát. Hogyan tudnám finoman rávezetni, hogy változtasson ezen?
Jó lenne, ha levetkőznéd ezt a felszínes tulajdonságodat!
Ne akard megváltoztatni, ha neki ez így jó, akkor fogadd el!
Ha meg meghízott akkor járjatok el együtt mozogni, étkezzetek egészségesebben..stb.
Egyébként közöld vele nyíltan az észrevételedet!
Egészséges étkezéssel is el tudsz hízni.:)
Ajándékozz neki egy új parfümöt,mond el, hogy ezt az illatot imádod rajta!
Esetleg megkérdezheted, hogy megcsinálhatod-e a haját :D
Én még nem híztam tőle. Most akkor velem van a gond?
Ja, hát ő nem hanyagolja el magát, csak a kedvedért túlerőltette eddig.
Ő ilyen.
Úgy érzi, már elérte, amit akart, és leveti a fárasztó szokásait.
A szervezetednek kell egy bizonyos mennyiség,ezt a mennyiséget egészséges,jó minőségű kajákkal is át tudod lépni,kalória plusszba lesz a szervezeted,a plussz meg zsírosodást okoz.
Ennyit tudhatnál.
Büdös? Nem fürdik? Zsíros a haja? Ez probléma. A zselézetlen haj és a parfümhasználat hiánya nem az. Próbál természetesebb lenni, nem olyan mesterként, te meg rögtön ugrasz, hogy elhanyagolja magát, tehát szerinted aki nem parfümözött és nem áll a haja az már elhanyagolt:D
Ezek szerint csak a külsőség vonzott benne, a lelke, a személyisége már nem. Most írjam le, hogy ez mennyire felszínes? Szerintem te is tudod.
Ha felszedett pár kilót, az egy bizonyos mennyiség után 10+ kiló, már az egészségére káros, ezzel valóban csinálni kell valamit, de szerintem ezt ő is tudja. Mindenki tudja, ha felszedett magára. Azzal, ha az orra alá dörgölöd, csak depresszióba taszítod. Lehet hogy nehéz időszakot él, vagy épp boldog amiért azt hiszi szereti valaki stb..ezért nem figyelt oda. Nem tudhatod. Mert meg sem kérdezted, csak azt látod, hogy meghízott. Mond neki, hogy mozogjatok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!