Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közöljem vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem vele, hogy változtasson a stílusán?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy srácot egy tetoválószalonban. Egykorú velem. Nagyon megtetszett első látásra, elkezdtünk beszélgetni, és azóta is tart a csevegés. Nagyon rendes tényleg, tudom, hogy megtenne értem bármit. Ő számomra az álompasi, kivéve egy dolgot, nem tetszik a stílusa. Bár nagyon jól néz ki, arcra helyes és a teste is jó, de ócska cuccokba jár, és így nem jelennék meg vele nagy társaságban. Nem akarok kicsinyesnek tűnni, de nem tartom fairnek, hogy én megteszek mindent azért, hogy mindig tip-top legyen a külsőm, kitűnő legyen az átlagom. Adok magamra és elértem, hogy az emberek tiszteljenek. Nem akarom lealacsonyítani magam azzal, hogy egy velem nem egy kaliberű sráccal jelenek meg. Persze nem akarom megbántani. És egyáltalán nem arra gondolok, hogy pávák meg swagek tetszenek, egyáltalán nem, csak legyen lazán elegáns. Mégis hogy közölhetném vele, hogy ne bántsam meg? Hajlandó lennék kompromisszumot kötni, de valahogy úgy, hogy ne érezze azt, hogy rögtön a "kapcsolatunk" elején szivességet kérek és nagy elvárásaim vannak. 17/L
2014. szept. 22. 20:23
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
nem arról van szó, hogy nincs rá pénze, hanem a társasága is ilyen.
2014. szept. 22. 20:26
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
Ezt komolyan volt pofád ide leírni? :D És ezt komolyan is gondolod?? :D Miért érzem, hogy hiába vagyok fiatalabb nálad, belém több értelem szorult? Hát nem vagy semmi :D Szegény srác
2014. szept. 22. 20:27
 3/14 anonim ***** válasza:
50%

Leginkább sehogy. :D

Keress valami hozzád hasonló sznobot, őt meg inkább hagyd békén.

2014. szept. 22. 20:31
 4/14 anonim ***** válasza:
38%
Ezt sehogy. Ha ő jól érzi magát úgy, akkor hagyd. Egyébként is ez a TE bajod, hogy nem tetszik. Miért ő változna meg, ha NEKED nem tetszik ez?
2014. szept. 22. 20:33
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen, volt, de úgy érzem nem értetted a szándékomat ezzel :)
2014. szept. 22. 20:33
 6/14 A kérdező kommentje:

e miatt nem vágnám ki, csak nem érezném jól magam.

Küldök képet hogy vázoljam a helyzetet.

[link]

[link]

NEM MI VAGYUNK A KÉPEKEN!

2014. szept. 22. 20:43
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Mondd meg neki, hogy mivel ő egy újságpapírba csomagolt gyémánt, te pedig egy selyempapírba csomagolt szar vagy ezért nem lehettek együtt.
2014. szept. 22. 20:45
 8/14 anonim ***** válasza:
A csajos kép szilveszterkor készült. Ott van a háttérben a sikoly tűzijáték :D (miket veszek észre) Amúgy a srácokkal mi a baj? Farmer és ing. Öltönyben kellene járnia vagy mi? Zakó?
2014. szept. 22. 20:47
 9/14 PearlDiver ***** válasza:
65%

Kedves kérdező, mondok neked valamit. Eleinte jól működő, nagy szerelem stb kapcsolatok is simán tönkremennek, amikor kibújik a szög a zsákból, és a felek megpróbálják megváltoztatni egymást. Elég csúnya dolgok tudnak kisülni ebből.

Te meg még össze sem jöttetek és már feltételeket szabnál, és a saját képedre formálnád a srácot? Bakker, térj már észhez... a világ nem a te szolgálatodban áll, bármennyire ezt tanultad, vagy ha nem így van, akkor nem tudom miért beszélsz fair dolgokról amikor semmivel nem tartoztok egymásnak.

Kérlek szépen, hagyd békében a fiút és keress inkább magadhoz hasonló sznobot.

De ha meggyőződésed, hogy ő csak tudatlanságból öltözködik így (és nem azért mert így érzi jól magát, amit egyébként erősen kétlek), akkor mondd meg neki, hogy szerinted ő sokkal többet ki tudna hozni magából elegáns öltözködéssel. Aztán várd a hatást. De borítékolom neked, hogy nem fogsz vele semmire se menni. Jobb esetben csak kinevet, rosszabb esetben megsértődik és kiábrándul belőled.

2014. szept. 22. 20:52
 10/14 A kérdező kommentje:
itt úgy látom senki nem ért...
2014. szept. 22. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!