Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam. Hogy közöljem vele?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt. Tegnap este 2 lánnyal is megcsaltam, de csak egyikkel volt szex, másikkal csak petting a szórakozóhely wc-ben. Kicsit bűntudatom van és csak el kéne mondjam neki. Hogy tegyem? (F 21)2014. szept. 13. 15:43
3/13 anonim válasza:
Ne haragudj,de akkora sztár vagyok,hogy tegnap kétszer is engedtem a kísértésnek.Remélem,nem veszed nagyon a szívedre,de hát ez a népszerűség átka...
4/13 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak lépj le. Ilyet normális nő úgysem bocsájt meg.
5/13 anonim válasza:
Mondd el,remelem dobni fog feged mondjuk ez bixtos
Nem erdemled meg!!!
6/13 anonim válasza:
Kicsit bűntudatod van? Tudod, mindjárt megsajnállak. Ja nem. -.-
Remélem tudod, hogy undorító dolog, amit tettél a barátnőddel. És remélem azt is tudod, hogy ha most elmondod, ki fog dobni (ha van egy kis esze). Ha viszont nem mondod el neki, de később kiderül, akkor ha nincs esze is ki fog dobni azonnal.
Amúgy a kérdésre válaszolva: "Szia. Megcsaltalak két lánnyal is tegnap este."
7/13 anonim válasza:
Bírom az itt lévő vasszűzeket, akik soha nem hibáznak és könnyen törnek pálcát mások felett!
8/13 anonim válasza:
Persze mindenki hibázik, de a kérdező szavaiból véve nem nagyon bánja a dolgokat és nyugodt szívvel megcsalta a barátnőjét 2szer is. Szerintem ez már nem hiba hanem embertelenség.
9/13 anonim válasza:
Nagyon okos vagy-.-"egy nyolc hónapos barátnőt eldobsz egy éjszaka miatt .Gratulálok,remélem kidob a barátnőd. Én nem értem ezeket a férfiakat...
10/13 anonim válasza:
Annyira bírom, amikor nekiállnak az emberek a "mindenki hibázik néha" szöveget hajtogatni... Igen, bameg, hibázunk, mert emberek vagyunk. Pl. véletlenül elszámoljuk a matek feladatot a suliban, vagy elfelejtünk tejet hozni a boltból, mert nem írtuk fel a bevásárló listára. Esetleg nem nézünk a visszapillantó tükörbe, amikor sávot váltunk... De azt sose fogom megérteni, hogy a pi.csába lehet hibának titulálni azt, ha valaki szánt szándékkal mellékefél???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!