Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsaltam. Hogy közöljem vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam. Hogy közöljem vele?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt. Tegnap este 2 lánnyal is megcsaltam, de csak egyikkel volt szex, másikkal csak petting a szórakozóhely wc-ben. Kicsit bűntudatom van és csak el kéne mondjam neki. Hogy tegyem? (F 21)

2014. szept. 13. 15:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ahogy volt. mi az, hogy hogyan? és mellesleg amint észbe kaptál volna (bár gondolom alapból tudatánál voltál, mit teszel..), kellett is volna vele beszélned, hogy találkozzatok. ja igen, személyesen közöld akkor már vele, legyen benned ennyi gerinc.

aki meg azzal áltatja magát, hogy mindenki hibázik és aki kiakad az ilyenen, az egy vasszűz, az szánalmas ember. ez nem egy szimpla hiba. maximum a "teljesen készen voltam a sok piától/drogtól és azt sem tudtam mit csinálok és akkor kaptam észbe mikor egy csaj már rajtacsüngött a számon,azonnal ellöktem,hogy mit gondol" és ez pár mp alatt zajlott le. na, egyedül ezt nevezném még TALÁN a hiba kategóriának. de egy este alatt KÉTSZER, méghozzá... namindegy, minden normális értékű ember látja, hogy ez undorító dolog. aki megcsalja valaha az aktuális partnerét, az nem érdemel kapcsolatot. és igen, én érdekes, sosem csaltam meg a páromat, még egy flört sem zajlott le köztem és fiú között, ha fel akartak szedni, szépen egyenesen megmondtam, hogy van barátom és elutasítottam őket. de aki képes ilyen szintig eljutni a másik megalázásában, hogy megcsalja, az egyszerűen nem érdemel meg egy szerető, odaadó párt. persze nem csak így lehet megalázni egy embert, de ez egyike a legmegalázóbb dolgoknak szerintem.

szégyelld magad. az pedig, hogy csak egy kicsi bűntudatot érzel, mindent elmond rólad.

2014. szept. 13. 18:12
 12/13 anonim ***** válasza:

10-essel egyet értek. Véletlenül le lehet sodorni egy pohár italt a pultról fordulás közben, de megcsalni valakit? Az nem "hiba" hanem szándékos aktus.

Amúgy, kb így mond el neki; " szia kicsim, képzeld megcsaltalak 2x is, úgyhogy szakítsunk, jobbat érdemelsz".

2014. szept. 13. 18:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Neked még nem való párkapcsolat ,az világosan látszik !!! Állj a barátnőd elé és mondd el neki mit tettél ,azt is ,hogy jobbat érdemel nálad ... azt szerintem ,ne kérd ,hogy bocsásson meg ,mert te egy másik alkalommal ugyanígy megcsalnád ,ha lehetőséged lenne rá !!! Ezt nem lehet alkoholra fogni ,ha annyira kész vagy ,normálisan fel se áll ... arra viszont már igen ,hogy annyira nem szereted és tiszteled a barátnődet ,hogy hűséges akarj és tudj maradni hozzá . Szerintem adj még pár évet magadnak ... csajozz .. de ne párkapcsolat mellett .
2014. szept. 14. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!