Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat. Mit tegyek?
Már 4 éve vagyunk együtt, tegnap este elmentem egy buliba, ahol voltak páran..összegyűlt egy jó kis társaság...a barátom nem tudott jönni mert túlórázott. Engem pedig elengedett egy kicsit kiruccanni. Ott a társaságban volt egy srác akivel szemeztem...röviden tömören, ettünk, ittunk...az alkohol hatott...felmentünk a szobába és megtörtént minden...reggel mikor mellette ébredtem szörnyen éreztem magam. Egész nap sírtam, a barátom kérdezgeti, hogy mi van, most is itt vagyok bezárkózva a wc-ben és sírok.
De valahol belül azt érzem, hogy nem bántam meg...mert jó volt...de nagyon szeretem a barátomat és vele akarok lenni...de nem merem neki bevallani ezt a tegnapi esetet.
Nagyon szeretem...de nem érzek megbánást...miért?
mi lehet velem?
23/L a barátom 27 éves.
Azért nem érzel megbánást, mert nem szerelmet érzel, hanem "megszokást" amire azt hiszed hogy szereted...Most lehet h én vagyok a "maradi" de valahogy nekem már attól bűntudatom van, ha csak a megcsalásra gondolok (volt anno jelentkező), a másik meg szerintem a pia nem kifogás...Aki részegen megteszi, az megtenné józanul is.
A másik meg szerinte a párod már tuti levágta...
N24
jajj, tegnap majdnem én is az enyémet.. tudom, h mit érzel, de végül én kibírtam, h nem. először az életben történt ilyen... :(
szerintem mondd el neki, igaz h lehet szétmegy veled de tiszta lesz a lelkiismereted....
Ha nem érzel megbánást, akkor mi a f-szé bőgsz?
Hagyd el, jobban jár a barátod, ha még most szakítotok!
"valahol belül azt érzem, hogy nem bántam meg...mert jó volt...de nagyon szeretem a barátomat és vele akarok lenni"
Nem érzed ezt ellentmondásosnak?
Hazudsz neki, és magadnak is.
Nem kell bevallanod neki, egyszerűen csak találj ki valami fa***ságot, mint amit a lányok ilyenkor szoktak, és hagyd el, hadd találjon rá valaki, aki hűséges is, és tényleg őt szereti, igazán, nem csak mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!