Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátomat. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már 4 éve vagyunk együtt, tegnap este elmentem egy buliba, ahol voltak páran..összegyűlt egy jó kis társaság...a barátom nem tudott jönni mert túlórázott. Engem pedig elengedett egy kicsit kiruccanni. Ott a társaságban volt egy srác akivel szemeztem...röviden tömören, ettünk, ittunk...az alkohol hatott...felmentünk a szobába és megtörtént minden...reggel mikor mellette ébredtem szörnyen éreztem magam. Egész nap sírtam, a barátom kérdezgeti, hogy mi van, most is itt vagyok bezárkózva a wc-ben és sírok.

De valahol belül azt érzem, hogy nem bántam meg...mert jó volt...de nagyon szeretem a barátomat és vele akarok lenni...de nem merem neki bevallani ezt a tegnapi esetet.

Nagyon szeretem...de nem érzek megbánást...miért?

mi lehet velem?

23/L a barátom 27 éves.

2014. aug. 27. 18:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%
Első körben tuti hogy nagy fülesnek leszel kis gazdája! Második körben tuti hogy a cuccaid is repülnek! Harmadik körben lehet hogy enyhül és vissza fogad! Mindenképp mond meg neki mert ha még vissza is fogad neked ez jó tanuló pénz lesz hogy többet ha más pasira nézel eszedbe jusson hogy mi várható az után!
2014. aug. 27. 19:08
 22/32 anonim ***** válasza:
33%
Semmit ne tegyél, nem csináltál semmi rosszat, jogod van másokkal is lefeküdni.
2014. aug. 27. 19:11
 23/32 anonim ***** válasza:
40%
Én tuti nem mondanám meg a barátnőmnek, ha ilyet tennék, megakarnám... de én egy utolsó, gyáva, görény alak vagyok így nem tudnám. Az is tuti, ha a barátnőm tenne ilyet, de időben elmondaná, akkor némi egyedüllét után megbocsájtanék neki... Szerintem mondd el minél hamarabb és legalább kicsit megnyugodnál, nem kéne azon görcsölnöd, hogy máshonnan derül ki... Majd írd meg, hogyan döntöttél, remélem jól alakulnak a dolgaid. 1x mindenki hibázhat :) 22/F
2014. aug. 27. 19:15
 24/32 anonim ***** válasza:
53%

Pakolj össze és lépj le.

Ha kérdi a barátod, hogy miért mész el akkor annyit mondj, hogy jobb ha nem tudod és máris tudni fogja és még neked se kellett megerőltetned magad.

Én csak egy dolgot nem értek. Miért kell mentegetőzni meg megjátszani a nagy szerelmest mikor ez semmit nem változtat a tényen.

Megcsaltad? Igen. Ennyi! Engem az idegesítene fel ha jönnél itt az alkohollal meg, hogy téged szeretlek dumával.

Én nem bírom az alkoholt ezért már vagy 5 éve nem iszok egy kortyot sem.

Off: Istenem, de örülök ilyenkor, hogy nincs barátnőm!!!

2014. aug. 27. 19:20
 25/32 anonim ***** válasza:
57%

Ez a leggyávább és legundorítóbb dolog, amit ebben az esetben tehet a kérdező.

2014. aug. 27. 19:25
 26/32 anonim ***** válasza:
23%
Mégis miért lettem lenullázva?!
2014. aug. 27. 19:27
 27/32 anonim ***** válasza:
18%
Gratulálok kislány! "elengedett egy kicsit kiruccanni" te meg az első adandó alkalommal szétdobtad a lábad egy idegen pasinak.Undorító ribizli vagy!Legalább tudod a srác nevét,akit a testedbe fogadtál?Sírhatsz is te lotyó!
2014. aug. 27. 20:31
 28/32 anonim ***** válasza:
4%
most mit pattogtok... nem jött össze, kész... éppen eléggé el lehet süppedni egy 4 éves kapcsolatban... meg is értem...
2014. aug. 27. 20:31
 29/32 anonim ***** válasza:
Kár hogy anyádék 4 év együttélés után nem dobtak ki téged
2014. aug. 27. 20:50
 30/32 anonim ***** válasza:
44%

18:

Saját tapasztalat, h vannak titkaim, ez is hozzá tartozik az érett személyiséghez. Ha mindent kifröcsögök magamból, mi marad bent?

Vannak dolgok, amiket mérlegelek, és feleslegesen nem húzom fel a páromat vele, nem idegesítem fel, ha amúgy sincs jelentősége. Pl néha jól esik, ha egy fickó bókol, és nem azzal indítok a pasimnál, h képzeld xy azt mondta, h szép a mellem, én meg örültem neki.... Jó a megcsalás szóba sem jöhet, és négy év alatt nem is kívántam meg mást, mert imádom a pasimat, de ettől még jól eshet egy kis kultúrált flört.

Az előző pasimat megcsaltam... előtte már egy éve kinlódtunk. Nem mondtam el neki, csak szakítottam vele utána, minek tiporjam bele a sárba a férfiasságát, így is megviselte.

Persze ma már nem húznám a dolgokat, vállalom az érzéseimet, de akkor még éretlen voltam.

A mostani pasim viszont megcsalt. Hogy könnyítsem a lelkén elém állt. Ettől még szeretem, vele maradtam, de nagyon nehezen tudtam újra eljutni a bizalomig, pedig csak egy egyszeri "botlás" volt. Mondta, h szeret, és nem akar szakítani.. Neki mindenképen könnyebb lett a lelke, mert rám terhelte. Ha vissza mehetnék az időben, nem akarnék róla tudni.

Érdekes, mert azt gondoltam, h nagy erő kell elmondani, bevallani bizonyos dolgokat. Igen az kell hozzá, de talán az egy nagy levegő, és amikor kijön a szánkon feloldódunk, viszont a súlyt onnantól kezdve a másik viseli, aminek a feldolgozásához talán még nagyobb erő kell. Én inkább annak vagyok a híve, h mérlegeljük, és üljünk le egy kiadós beszélgetésre, ne vágjuk a másikoz, h megcsaltalak, de bocsi, maradj velem...

Valahogy azt gondolom, h minden felnőtt átéli a kísértést, főleg hosszú kapcsolatban... álszenteskedés azt mondani, h nem.

2014. aug. 27. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!