Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat. Mit tegyek?
Már 4 éve vagyunk együtt, tegnap este elmentem egy buliba, ahol voltak páran..összegyűlt egy jó kis társaság...a barátom nem tudott jönni mert túlórázott. Engem pedig elengedett egy kicsit kiruccanni. Ott a társaságban volt egy srác akivel szemeztem...röviden tömören, ettünk, ittunk...az alkohol hatott...felmentünk a szobába és megtörtént minden...reggel mikor mellette ébredtem szörnyen éreztem magam. Egész nap sírtam, a barátom kérdezgeti, hogy mi van, most is itt vagyok bezárkózva a wc-ben és sírok.
De valahol belül azt érzem, hogy nem bántam meg...mert jó volt...de nagyon szeretem a barátomat és vele akarok lenni...de nem merem neki bevallani ezt a tegnapi esetet.
Nagyon szeretem...de nem érzek megbánást...miért?
mi lehet velem?
23/L a barátom 27 éves.
Mondd el neki amit tettél.
Ennyit megérdemel, hogy őszintén elmond mit csináltál.
Sajnálom a barátodat, igazán szerethetett téged.
nincs ezzel semmi gond.
egy jó szex nem jelent megcsalást, ha egyébként őt szereted és továbbra is vele akarsz lenni. sajnos nálunk igen begyöpösödött az emberek zömének felfogása, de egy kellemes este nem ok a szakításra! jól érezted magad, nyugodtan mondd el neki, de azt is persze h ettől még őt szereted, és kész, vége, az élet megy tovább. de őszintén! mi ebben az a nagy probléma? ha én is minden alkalommal összevesznék a bnőmmel ahányszor egy házibuliban megtérdeltetek egy csajt, már nem lennénk 4 éve együtt és pedig tényleg szeretjük egymást. de talán pont ezért működik a dolog, le se tagadom soha, ha ilyen történik.
Sztem nincs ebben gond, volt egy jó estéd azt annyi,az élet megy tovább.
Bizonyos dolgokat fel kell dolgozni, ez hozzá tartozik a felnőtt léthez.
É nem feltétlen gondolom, h el kell mondanod... dolgozd fel, és ne tégy többet ilyet. Viszont gondolkozz el azon, h csak attól ijedtél meg, h kihült a dolog, izgalomra vágysz, élni akarsz..., de félsz tovább lépni, vagy szereted még.
, és ő az igazi. Mert nagyon hasonló az érzés...
Nyilván nincs megbánás, mert nem jelentett semmit a dolog.
Szerintem mond el neki, aztán majd eldöntitek, hogy hogyan tovább.
Valószínűleg már tényleg nem szerelemből szereted, mert akkor bánnád a dolgokat.
Légy vele őszinte, legalább ennyivel tiszteld meg.
Előbb-utóbb ki fog derülni, a buliban titeket úgyis látott valaki, a fülébe is elfog jutni a dolog. Legyen gerinced.
(UI: Mit tudnál kitalálni, amiért sokat sírtál? Letagadni nem tudod, hülyének meg ne nézd.)
Emberek, akik azt mondják, hogy nem kell elmondanod, ill. nem olyan nagy gond, a kérdések rátok irányulnak.
Ti normálisak vagytok? Ti ilyen után tükörbe tudtok nézni?
Ha nagyon tudományos akarok lenni, akkor Maslow szükségletpiramisa szerint a szex alapszükséglet, és jobban igényli az ember, mint a (kapcsolati)biztonságot. Főleg fiatalkorban, amikor újdonságkereső is.
Na most ez a fenti maszlag most nem segít rajad túl sokat, de azért leírtam.
Azt tudom mondani minden rendben lesz, 1 év múlva már nem ezen rágod magad. Tegyél szert egy kis önismeretre, gondolkodj rajta, hogy milyen értékek fontosak neked, miért történhetett ez meg (kaland/biztonság/megfontoltság stb). Majd a jövőben cselekedj az szerint.
Szerintem azért nem érzel megbánást, mert imádod a kalandot (nem csak feltétlenül szexuális értelemben). És ezt eddig nem tudtad magadról, azért lepődtél meg. Személyiséged egy új rétege került felszínre.
Az ítélkezőkkel ne foglalkozz, mert ők sem szentek. A barátodnak érdemes elmondani, mert nem érdemli meg, hogy megfosszad egy döntési lehetőségtől. Meg amúgy is őrlődnél. Tedd meg még ma este!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!