Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közöljem vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem vele, hogy változtasson a stílusán?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy srácot egy tetoválószalonban. Egykorú velem. Nagyon megtetszett első látásra, elkezdtünk beszélgetni, és azóta is tart a csevegés. Nagyon rendes tényleg, tudom, hogy megtenne értem bármit. Ő számomra az álompasi, kivéve egy dolgot, nem tetszik a stílusa. Bár nagyon jól néz ki, arcra helyes és a teste is jó, de ócska cuccokba jár, és így nem jelennék meg vele nagy társaságban. Nem akarok kicsinyesnek tűnni, de nem tartom fairnek, hogy én megteszek mindent azért, hogy mindig tip-top legyen a külsőm, kitűnő legyen az átlagom. Adok magamra és elértem, hogy az emberek tiszteljenek. Nem akarom lealacsonyítani magam azzal, hogy egy velem nem egy kaliberű sráccal jelenek meg. Persze nem akarom megbántani. És egyáltalán nem arra gondolok, hogy pávák meg swagek tetszenek, egyáltalán nem, csak legyen lazán elegáns. Mégis hogy közölhetném vele, hogy ne bántsam meg? Hajlandó lennék kompromisszumot kötni, de valahogy úgy, hogy ne érezze azt, hogy rögtön a "kapcsolatunk" elején szivességet kérek és nagy elvárásaim vannak. 17/L
2014. szept. 22. 20:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de ő.. mindenben ugyanolyan mint én ..imádja a tetoválásokat, ugyanolyan a zenei stílusunk, egyek a nézeteink..
2014. szept. 22. 20:56
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
És neked a legfontosabb, hogy a külső alapján nehogy véletlenül is megítéljenek titeket. Nehogy lenézzenek számotokra ismeretlen emberek. Tényleg nem ért meg téged itt senki.
2014. szept. 22. 20:59
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

Senki se fog MIATTAD megváltozni..szóval használd kicsit az eszed ahhoz hogy elérd amit akarsz és közben neki is bejöjjön a végeredmény.Szóval..ne kritizálj,hanem dicsérj.Pl: annyira jól nézel ki,nagyon szép a szemed ez a póló/nadrág kihangsúlyozná.Menjetek el egy plázába együtt,és próbáld meg rávezetni hogy:nézd azt az inget,olyan vagány sportosan elegáns,szerintem illene hozzád...olyan szépen kiadná a hátizmaidat. Ha így jársz el lehet hogy fel is próbálja,és ha már tudja hogy neked tetszik benne lehet hogy meg is veszi.

PL: neked is ha ő mondaná h hordj szoknyát többet mert elképesztő jó lábaid vannak és neki úgy bejön..te is hordanád,nem? Pasik is ilyenek..lány voltam a...:D

2014. szept. 22. 21:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Ez teljesen rendben van, és nem is bántó. Köszönöm!:)
2014. szept. 22. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!